Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma rozdrtily Rapotice B


Branky


23. P. Levi , 35. D. Bílek , 53. P. Levi , 63. J. Fejta , 67. D. Volf , 72. M. Rybka , 78. L. Ryvola , 80. M. Rybka , 81. J. Holčapek , 83. P. Sninčák , 85. D. Volf - 21. L. Man , 38. L. Man , 87. M. Matoušek (p.)
8

V souboji dvou rezervních týmů se v Šebkovicích dočkaly Rapotice totálního nářezu 11:3, přestože byl první poločas vyrovnaný 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

V souboji dvou rezervních týmů se utkaly domácí Šebkovice proti Rapoticím.. Ty v minulém kole nestačily na Opatov, kterému podlehly na svém hřišti 2:4. Šebkovice B naopak zvítězily doma snadno nad Pyšelem po výhře 6:2. V loňské nedohrané sezóně prohrály Šebkovice s Rapoticemi doma 2:3. Začátek utkání byl opatrný s velkým množstvím nepřesností na obou stranách. Po počáteční oťukávané se v 21. minutě dostal k míči hostující Man, který pronikl ze strany do pokutového území a s přehledem zakončil 0:1. Hosté se z vedení neradovali dlouho, a to zásluhou Leviho, který dostal pěknou přihrávku mezi obránce od Sninčáka a svůj únik zakončil střelou podél brankáře 1:1. Vyrovnání domácí nakoplo a svoji aktivitu zúročili v 35. minutě, kdy po chybě hostujícího záložníka na hranici se dostal míč k zcela volnému Bílkovi a ten už si věděl rady 2:1. Hostům se podařilo za nedlouho srovnat po chybě domácích záložníků při rozehrávce se dostal k míči Man a krásným solem přes půl hřiště srovnal na 2:2.

 

Domácí se po pauze neskutečně rozstříleli

Do druhé půle nastoupili hosté vinou zranění jen v 10 lidech, a to se začalo projevovat po několika minutách. V 53. minutě přidal svoji druhou branku v utkání Levi a 63. minutě zvýšil vedení domácích na 4:2 svým důrazem ve vápně a kvalitním zakončením do prázdné branky Fejta. Do té doby srdnatě bojující hosty definitivně zlomil gol na 5:2 z kopačky střídajícího Volfa. Poté už se zápas jen dohrával a bylo otázkou kolik branek stihnou domácí nastřílet.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: První půle ještě z naší strany šla, ale potom jsme se zcela rozsypali.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , M. Procházka [-] , J. Svoboda [-] (46. M. Rybka [-] ) , D. Bílek [-] (56. D. Volf [-] ) , V. Němec [-] , M. Uhlíř [-] , P. Levi [-] (69. M. Pánek [-] ) , L. Ryvola [-] , P. Sninčák [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - T. Pavlíček [-] , V. Němec [-] (46. M. Matoušek [-] ) , L. Man [-] , P. Jílek [-] , P. Císař [-] , A. Chatrný [-] , R. Strašák [-] , J. Dvořáček [-] , M. Dvořáček [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 63. M. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Ryvola .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - ROUPEC Zdeněk (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rapotice si nepomůžou nikým z áčka. Jejich áčko hraje ve stejný den, jako béčko.Naopak Šebkovice si pomoci můžou. Domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích