Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B nevezou z Okříšek B ani bod


Branky


8

V souboji dvou rezervních týmů Moravské Budějovice ztratily v Okříškách B vedení a prohrály 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Lépe vstoupili do utkání hosté, když se v 9 minutě vnikl z úhlu do vápna Ferda a propálil Trnku - 0:1. Vyrovnáno bylo ve 13.minutě. To se po rohu prosadil hlavou Štěpán Novotný a rázem to bylo 1:1.Do šaten šli šťastnější hosté, kteří byli po celý první poločas lepším týmem. Do opětovného vedení je poslal taktéž po rohu Dostál 1:2. 

Domácí zápas otočili

Druhý poločas jdomácí po bouřce v kabině začali lépe a trpělivě dobývali soupeřovu branku. Odměnou byl únik Tůmy, který naservíroval balón před prázdnou branku Bastlovi a ten se nemýlil 2:2. Útočné duo domácí Benfiky se ocitlo v dalším úniku o chvíli později. Tentokrát šli sami na brankáře. Bastl to vzal na sebe a minul branku. V 74. minutě byl po druhé žluté poslán předčasně do sprch domácí Hroch a hosté vycítili šanci na vítězství. Deset minut před koncem podržel domácí celek brankář Trnka, který robinsonádou vytáhl střelu veterána Škody. Rozhodnutí přišlo v samém závěru. Přišel zbytečný faul Moravských Budějovic na polovině hřiště. Dlouhý nákop Dočkala prodloužil Bastl na nikým nekrytého Štěpána Novotného a ten spustil euforii, když rozhodl o tom, že všechny body zůstaly doma po výhře 3:2.



Ohlasy k zápasu


Hosté byli po celý první poločas lepším týmem. Druhý poločas jsme po bouřce v kabině začali lépe a trpělivě dobývali soupeřovu branku. Odměnou bylo naše vítězství.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , T. Binka [-] (64. R. Salát [-] ) , R. Tůma [-] , Š. Novotný [-] , Z. Ryšavý [-] , M. Hobza [-] (46. J. Hroch [-] ) , L. Mašek [-] (67. O. Dosedla [-] ) , V. Bastl [-] , M. Večeřa [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Kodajek [-] , L. Stehlík [-] , A. Kabashaj [-] (74. M. Kuba [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , O. Fedra [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-]

ŽK: 62. J. Hroch - 85. Z. Škoda . ČK: 74. J. Hroch .
Hráči zápasu: Š. Novotný - J. Dostál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - SVOBODA Vladimír, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věřím rezervě Budějovic, že zvítězí.

Tip: výhra domácích