Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov výhrál přestřelku s Pyšelem


Branky


9

Fotbalisté Pyšelu si v zápase v Opatově nepřipsali ani bod, ikdyž ještě dvacet minut před koncem vedli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Opatov ani Pyšel v minulém kole své zápasy do bodového konce nedovedl. Opatov statečně padnul na hřišti druhých Čáslavic a Pyšel doma jasně nestačil favoritovi z Hrotovic, kterému podlehl 0:5 a spadnul na poslední příčku tabulky. V loňské nedohrané sezóně zvítězil Pyšel na svém hřišti zcela jasně 7:0. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Lépe začali překvapivě hosté z Pyšelu . Po počáteční zastřelované se střelecky prosadil v 18. minutě Michal Šabacký a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí se snažili o brzké vyrovnání, což se jim nakonec podařilo ve 31. minutě, kdy byl autorem domácí Petr Jirka - 1:1. Do konce poločasu již žádné mužstvo nestrhlo vedení na svoji stranu, takže se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Diváci se tak určitě měli ve druhém poločase na co těšit. 

Domácí vyhráli přestřelku plnou zvratů

Na začátku druhé půle poslal domácí opět do vedení ve 48. minutě David Vybíral - 2:1. Jenže hosté hned o dvě minuty později vyrovnali Ondřejem Tůmou na 2:2. V 59. minutě šli dokonce hosté zásluhou Lukáše Hadraby do vedení 2:3. Jenže domácí nejprve v 72. minutě vyrovnali na 3:3 zásluhou Romana Novotného a v 82. minutě definitivně překlopil misku vah na domácí stranu Jakub Horáček - 3:4.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Zápas byl jako na houpačce. Dvakrát jsme vedli, pak jsme rázem prohrávali ale naší bojovností jsme získali vedení zpět.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Doležal [-] (30. D. Vybíral [-] ) , M. Kšír [-] , R. Pokorný [-] , P. Jirka [-] , M. Malík [-] , M. Šaroun [-] (71. J. Horáček [-] ) , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] (46. L. Kabelka [-] ) , A. Švaříček [-] (66. F. Šinkovský [-] ) , J. Tekal [-]

TJ Sokol Pyšel
M. Široký [-] - D. Kupský [-] , O. Tůma [-] , F. Dvořák [-] , M. Šabacký [-] , M. Bednář [-] , L. Hadraba [-] , L. Tůma [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] , L. Šandera [-]

ŽK: 69. R. Novotný , 88. J. Horáček - 89. M. Šabacký .
Hráči zápasu: M. Kšír .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - FORTELNÝ Jaromír (N), HANZAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Pyšel je zatím poslední a nic na tom nezmění ani zápas s Opatovem. Opatov zvítězí.

Tip: výhra domácích