Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B vybojovaly v závěru všechny body


Branky


8

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily Moravské Budějovice nad Kouty brankou z poslední minuty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Vedení se ujala hostující benfika hned po dvou minutách hry. Mario Premar dostal hezký křízný balon za obranu a mazácky přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 0:1. Nerovný pažit kombinaci příliš nepřál a spíše se míče kopali vzduchem. Ve 13. minutě zvyšoval náskok svým prvním gólem v utkání Kamil Svoboda - 0:2. Ten dostal hezkou kolmici od Jana Horeckého a v samostatném úniku mířil přesně - 0:2. Do zápasu se domácí rezerva vrátila po rohovém kopu, kdy na zadní tyči hlavičkoval domácí Čech přesně pod břevno - 1:2. Vyrovnat mohli domácí o dvě minuty později, ale domácí Růžička napálil jen Tomáše Kyzlinka. Na rozdíl dvou branek odskočili hostující hráči pět minut před přestávkou. V dalším samostatném úniku pálil přesně mezi nohy domácího brankáře opět Kamil Svoboda - 1:3. 

 

Ani góly otce a syna Neumanových na body nestačily

Druhý poločas se hrál prakticky pouze na polovině Kout. Platonický tlak hostující juniorky však nevedl k ničemu, naopak dovoloval a vybízel svého soupeře k brejkovým situacím. Po jedné takové utekl všem střídající Mašek a hezkým centrem našel na zadní tyči domácího veterána Neumana, který si počínal na milimetry přesně - 2:3. Domácí vstřelená branka nakopĺa a za mohutného povzbuzování příznivců za moment i vyrovnali. Po hraniční situaci se ocitl Neuman, tentokrát však ten mladší, sám před Tomášem Kyzlinkem a se štěstím ho prostřelil - 3:3. Domácí rezerva byla s bodem spokojená a tahala čas. Mezitím spálil několik šancí Jiří Dostál, Miroslav Buďa pálil několikrát mimo tři tyče z hranice šestnáctky a v brance neskončila ani pěkná střela Zdeňka Škody a dorostence Ondřeje Fedry. Přeci jen zasloužených, ale velmi utrápených tří bodů se hostující benfika přece jen dočkala. Mateo Premar zachoval ve druhé minutě nastavení klidnou hlavu a tváří v tvář nedal domácímu brankáři šanci - 3:4.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej , hráč: Velmi dramatický zápas jsme byli o něco lepším týmem, což jsme potvrdili až v nastaveném čase.



Sestavy


SK Kouty B
I. Kourek [-] - M. Růžička [-] , A. Dočekal [-] , S. Čech [-] (53. M. Mašek [-] ) , L. Mašek [-] , M. Smejkal [-] , F. Neuman [-] , P. Dočekal [-] , T. Janíček [-] , F. Neuman [-] , A. Vrtal [-]

SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - J. Benda [-] , M. Premar [-] , K. Svoboda [-] (46. M. Kuba [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , J. Horecký [-] (46. O. Fedra [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-] (90. O. Nedvědický [-] ) , J. Povolný [-]

ŽK: 88. F. Neuman - 76. J. Povolný , 87. J. Dostál .
Hráči zápasu: S. Čech - K. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - JÁN Jiří, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Koutům se nedaří a nevyhrají ani s Budějovicemi. Čekám výhru Budějovic větším brankovym rozdílem