Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Předín nezaváhal ani proti Rapoticím B


Branky


8

Rezervní tým Rapotic na půdě prvního Předína nebodovali a připsal si třetí letošní prohru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

V první minutě prověřil hostujícího golmana střelou z přímého kopu Vojtěch Báňa, ale mířil těsně vedle tyče. V 5. minutě se po rohu pověsil do hlavy domácí Karel Babor, který mířil na přední tyč. Hostující obránce u tyče však tento pokus vytěsnil hlavou mimo bránu. V 8. minutě utekl po lajně domácí Josef Šindelář. Který přihrával pod sebe na nabíhajícího Báňu a domácí se mohli radovat. V 10. minutě zahrozili hosté z přímého kopu, Vlastimil Němec, ale nedokázal protlačit míč za domácího Frence. Ve 14. minutě se v hlavičkovém souboji pokusil navýšit vedení opět Báňa, avšak hostující gólman stačil míč vytěsnit nad bránu. Ve 22. minutě mohlo být vyrovnáno, kdy domácí brankář neudržel balón po centru a po dorážce míč rozvlnil síť, naštěstí pro domácí tým pomezní signalizoval offside. Ve 30. minutě se před hostujícím brankářem objevil Ondřej Vítů, ten, ale svoji šance nevyužil. Ve 44. po samostatné akci prostřelil hostujícího brankáře Šindelář a bylo to 2:0. O minutu později zatáhnul k lajně Dvořák, na penaltě našel Ondřeje Vítů a ten nedal brankáři šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

 

Domácí si výhru pohlídali

V 52. minutě navýšili po společné akci skóre Báňa se Šindelářem, kdy vykombinovali obranu a domácí se tak mohli radovat z dalšího gólu. Domácí se dostali ještě k několika šancím, které zmařil hostující gólman. V 66. minutě snížil z přímého kopu Vlastimil Němec, který poslal balon okolo zdi za přední tyč. Tempo utkání se uklidnilo a zápas byl spíše v režii domácích. V 83. minutě dostal průnikovou nahrávku od Kose Vrbka, který však v souboji se dvěma obránci mířil jen těsně vedle tyče. Výsledek už se nezměnil a domácí se mohli radovat z výhry 4:1.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V zápase jsme sice neproměnili vše co jsme mohli, zápas alespoň zůstal zajímavý až do samotného konce. S výkonem jsme spokojeni, ale čekají nás mnohem těžší soupeři, se kterými se doufám popereme.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - V. Báňa [-] , J. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] (87. O. Obůrka [-] ) , V. Hekrle [-] , O. Vítů [-] (62. M. Dohnal [-] ) , K. Babor [-] (46. V. Kos [-] ) , R. Michálek [-] (62. T. Vrbka [-] ) , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , E. Driml [-] (78. T. Horáček [-] )

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - T. Pavlíček [-] , A. Chatrný [-] , P. Opálka [-] , D. Slaný [-] , A. Chatrný [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] (46. M. Dobeš [-] ) , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 59. V. Němec .
Hráči zápasu: O. Vítů .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - LIUSIK Dmytro, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín zatím vede tabulku a s Rapoticemi si poradí. Rapotice jsou silné jen doma. Jasná výhra Předína.