Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vydřely výhru nad Opatovem


Branky


8

Fotbalisté Čáslavic si připsali na svém hřišti výhru nad Opatovem a drží se na špici tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Čáslavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Opatova. Čáslavice hrály druhé utkání v řadě na domácím hřišti. V tom minulém těsně zvítězily nad Pyšelem 2:1. Opatov měl také výhodu domácího hřiště, ale tu využil jen k remíze s Okříškami B v poměru 1:1. V loňské nedohrané sezóně prohrál Opatov s Čáslavicemi na svém hřišti 1:4. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Lépe začali překvapivě hosté z Opatova . Po počáteční zastřelované se střelecky prosadil ve 12. minutě Ladislav Kabelka a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí se snažili o brzké vyrovnání, což se jim nakonec podařilo ve 22. minutě, kdy byl autorem domácí kanonýr Marcel Šimek - 1:1. Do konce poločasu již žádné mužstvo nestrhlo vedení na svoji stranu, takže se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Diváci se tak určitě měli ve druhém poločase na co těšit. 

Domácí ve druhé půli otočili zápas ve svůj prospěch

Ve druhé půli se přeci jen domácí zmátořili a začali více ovládat hrací plochu. V 58. minutě otočil vývoj zápasu Patrik Růžička a domácí šli do vedení 2:1. V 64. minutě se pak Patrik Růžička prosadil podruhé což rázem znamenalo pohodlné vedení 3:1, které si domácí celek do konce zápasu udržel a Čáslavice si tak připsaly další tři body. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Hlavně první poločas byl z naší strany slušný. Škoda, že jsme proti favoritovi nedotáhly zápas do bodového konce.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - P. Špaček [-] , P. Růžička [-] (84. P. Vyhnálek [-] ) , M. Klika [-] , M. Šimek [-] (71. L. Mach [-] ) , J. Vecheta [-] , M. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , O. Bulička [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , R. Pokorný [-] (87. R. Kabelka [-] ) , P. Jirka [-] (75. D. Vybíral [-] ) , L. Kabelka [-] , M. Šaroun [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] (61. J. Doležal [-] ) , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 86. P. Špaček - 17. M. Šaroun , 54. F. Šinkovský , 65. R. Novotný , 74. J. Tekal , 87. M. Ježek .
Hráči zápasu: P. Růžička - J. Tekal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - FILIPSKÝ Pavel, HORÁČEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou v tomto utkání favoritem a s přehledem zvítězí. Marcel Šimek se střelecky prosadí.