Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Rouchovan. Třebenice chtěly odčinit debakl z minulého kola, když dostaly jedenáct gólů od Jemnicka B. Rouchovany naopak svůj zápas s Kouty B zvládly bez problémů a zvítězily jasně 5:1.V předloňské nedohrané sezóně Rouchovany jasně přehrály Třebenice na jejich hřišti 9:0. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání patřil hostujícímu týmu, který poslal ve 14. minutě do vedení Martin Věžník - 0:1. Poté začali osmělovat i domácí , ale zatím bez gólového efektu. Hosté měli ale také šance na další gól, který by ještě více Rouchovany Jenže střední část první půle nakonec vyšla překvapivě lépe domácím , kteří dvěmi slepenými góly otočili vývoj zápasu. Nejprve ve 23. minutě vyrovnal na 1:1 domácí kanonýr Tomáš Ondráček a o čtyři minutu později dokonal obrat Jaroslav Fiala - 2:1. Hosté byli touto situací zaskočeni, že se do konce poločasu již na žádnou branku nemohly. Domácí tak měli skvěle rozehraný zápas na dobrý výsledek. 

Domácí si výhru pojistili

Ve druhé půli již v 55.minutě domácí Tomášem Ondráčkem zvýšili na 3:1 a z tohoto knockoutu se již hosté do konce zápasu nevzpamatovali a tak mohly Třebenice slavit důležitou výhru nad silným týmem z Rouchovan. 



Ohlasy k zápasu


Jasně náš nejlepší podzimní zápas na který bychom rádi navázali v dalších zápasech.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - S. Jenerál [-] (46. O. Svoboda [-] ) , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , D. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] (89. V. Fiala [-] ) , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] , M. Ondráček [-] (81. D. Holoubek [-] ) , L. Buchal [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , J. Michal [-] , P. Pachr [-] , P. Furiš [-] (54. J. Králík [-] ) , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , D. Vítek [-] (63. R. Křivánek [-] ) , M. Salák [-] , M. Věžník [-] , M. Vítek [-] (65. J. Maša [-] )

ŽK: 83. T. Ondráček , 88. M. Čermák - 56. M. Furiš , 80. J. Maša , 83. M. Věžník .
Hráči zápasu: V. Palát - M. Věžník .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: KALINA Oldřich - DĚDEK Jiří, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Třebenice doma umí překvapit. Rouchovanům sice odešlo několik hráčů, ale pořád mají kvalitnější kádr než domácí. Za mě výhra Rouchovan.