Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přehrály Šebkovice B


Branky


8

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily favorizované Okříšky nad Šebkovicemi 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První šanci zápasu měl v 10 minutě po kombinaci s Bastlem domácí Štěpán Novotný, ale Brada byl přípraven a střelu vyrazil na roh. Do vedení jsme se dostali ve 14 minutě. Dočkal vyvezl balón, našel Bastla a ten připravil Maškovi snadnou pozici před prázdnou branku. 1:0. Ve 22 minutě našel Dokulil nádherným chipem Bastla a jeho střela z 20 metrů skončila v šibenici 2:0. Další nádherný gól vstřelil o 2 minuty později hostující belgický legionář Edward Pelcksmans. Po chybě v domácí obraně umístil střelu z velkého vápna za bezmocně plachtícího Trnku 2:1. Dvougólové vedení nám vrátil Bastl ve  34. minutě, když předskočil šebkovického gólmana po krásné nahrávce Štěpána Novotného. 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal ukázkovou kolmicí od Dubského na Bastla. Hostující Procházka zatáhl za záchranou brzdu a předčasně se poroučel do sprch. V 62 minutě hosté snížili, když přečíslení po chybě Jůzy ve středu hřiště využil Kotačka. Během stavu 3:2 se odehrával spíše boj ve středu hřište. Domácí Benfika chtěla rozhodnout, ale srdnatě bojující hosté jim to neumožňovali. Kolem 75 minuty si vybral dvě slabší chvilky šebkovický gólman Brada. Nejprve trefil při odkopu Bastla a byl rád, že balón skončil těsně nad břevnem. O chvíli později mu propadla mezi rukama propagační střela Dokulila z 25 metrů a domácí se radovali počtvrté. V 83 minutě vybojoval balón dorostenec Veleba, poslal do lajny na dalšího dorostence Nejedlého, ten vysunul Bastla a domácí zkušený kanonýr se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nemýlil a dal výsledku konečnou podobu 5:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Závěrem nutno pochválit rozhodčí Šabackou, která do děje vstupovala co nejméně a utkání s přehledem odřídila. Někteří starší a zkušenější kolegové by se mohli učit.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , J. Novotný [-] (46. P. Dubský [-] ) , Š. Novotný [-] (55. M. Veleba [-] ) , J. Jeřábek [-] (28. D. Nejedlý [-] ) , L. Mašek [-] (55. K. Vostal [-] ) , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - J. Fejta [-] , M. Procházka [-] , P. Kotačka [-] (84. J. Uhlíř [-] ) , T. Bílek [-] , P. Levi [-] , E. Pelckmans [-] , P. Sninčák [-] , M. Uhlíř [-] , L. Ryvola [-] , J. Holčapek [-]

ČK: 50. M. Procházka .
Hráči zápasu: V. Bastl - P. Kotačka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - VÍDENSKÝ Bohumil, MAŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky jsou doma silné a zvítězí větším brankovym rozdílem.