2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vydřely výhru nad Pyšelem


Branky


14. M. Šimek , 24. M. Klika - 87. L. Hadraba
9

Čáslavice vyhrály nad Pyšelem těsně 2:1 a zůstávají nadále bez porážky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Na hřiště Čáslavic přijeli fotbalisté TJ Sokol Pyšel. V posledním kole Čáslavice remizovali v Okříškách 1:1. Pyšel zase chtěl napravit zaváhání z minulého kola, kdy utrpěl debakl 2:8 s rezervou Moravských Budějovic. V loňské nedohrané sezóně rozhodla o vítězi zápasu jediná branka a to ve prospěch Čáslavic. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí , ale všechny jejich útočné pokusy zastavila hostující obrana. Ve 14. minutě se ale konečně domácí prosadili a Marcel Šimek prostřelil golmana hostí - 1:0. Domácí poté začali být aktivnější a hrozili hlavně po stranách hřiště. Po jedné takové akci se dostal k míči Marián Klika, který zvýšil na 2:0. Do konce poločasu byly Čáslavice aktivnější, ale další gól přidat nedokázaly. Vypadalo to, že budou mít domácí zápas zcela pod kontrolou. 

 

Hosté již pouze snížili

Ve druhé půli si domácí udržovali v klidu bezpečný náskok a zdálo se, že si v klidu dojdou pro tři body. Ale Pyšel nic nezabalil a snažil se o zdramatizování zápasu, což se mu nakonec v 87. minutě podařilo, a to zásluhou Lukáše Hadraby - 2:1. Bohužel už hostům nezbylo mnoho času na vyrovnání, a tak zůstaly všechny body v Čáslavicích. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: V oslabené sestavě jsme se porvali o výsledek, bohužel jsme nepřidali další branku, druhy poločas jsme měli víc ze hry a remiza by byla pro tenhle zápas spravedlivá.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - O. Bulička [-] , L. Mach [-] , R. Bastl [-] , P. Růžička [-] (82. P. Vyhnálek [-] ) , M. Klika [-] , M. Šimek [-] (65. J. Mach [-] ) , J. Vecheta [-] , M. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - M. Šabacký [-] (79. M. Bednář [-] ) , O. Tůma [-] , P. Dvořák [-] , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , D. Kupský [-] , M. Kubín [-] , D. Moudrý [-] , J. Hejátko [-] , L. Pištora [-]

ŽK: 32. D. Šmehlík - 35. F. Dvořák , 49. L. Pištora , 64. J. Hejátko .
Hráči zápasu: M. Klika - L. Hadraba .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VECHETA Roman (N), ROUPEC Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice v tomto utkání zvítězí. Pyšel body získává především doma a na zkušené Čáslavice to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích