Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel nestačil na Moravské Budějovice B


Branky


8

Rezervní tým Moravských Budějovic jasně zvítězil na hřišti Pyšelu 2:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Posílená benfika, která využila některé čerstvé hráče z áčka, jenž o víkendu prakticky nehrálo, vstoupila do utkání aktivně. Hned ve druhé minutě dostal míč za obranu Kamil Svoboda a po obejití brankáře otevíral skóre do prázdné branky. O další dvě minuty později si za šestnátckou počíhal na přihrávku Miroslav Buďa a ranou na přední tyč skóre navýšil - 0:2. Opaření domácí se nedostávali do hry a za čtvrt hodiny už to bylo 0:3. Nejaktivnější hráč utkání, Jan Horecký, dostal nádhernou kolmici od Matea Premara a v samostatném úniku se nemýlil. Do poločasu hostující hráči ještě šance pálili. Jak Kamil Svoboda tak Jan Horecký si už ale další branku na svoje konta nepřipsali. Ve 42. minutě si Kamil Svoboda naběhl za obranu hostí, kde byl nedovoleně zastaven domácím stoperem Šabackým a ten po druhé žluté kartě putoval předčasně do sprch. Pojistku hostující hráči přidali ještě do poločasu. Miroslav Buďa si v poslední minutě základní hrací doby opět našel místo na šestnáctce domácích a střelou na zadní tyč určil poločasové skóre - 0:4. 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas už se více méně pouze dohrával. Vzrušení přinesla domácím fandům po dvou minutách krásná střela střídajícího Ondřeje Tůmy, který nedal Ondřeji Nedvědickému v brance šanci - 1:4. To bylo ale od Pyšelu zase všechno a hrálo se především na útočné polovině hostující benfiky, která pálila šanci za šancí. Čistého hattricku se v zápase dočkal Tomáš Kyzlink, jenž v rozmezí sedmnácti minut postupně zvyšoval už na 1:7. V 77. minutě si "gól" podruhé zakřičeli domácí, když je ze samostatného úniku rozveselil opět Ondřej Tůma. Branková tečka v zápase však patřila opět hostujícímu rezervnímu týmu. Tomáš Kyzlink pálil z hranice šestnáctky přesně a stanovil tak konečný stav zápasu na 2:8. 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej , hráč: S posilami z prvního týmu jsme měli proti domácím jasnou převahu a zaslouženě jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - M. Široký [-] , F. Dvořák [-] , M. Rohovský [-] (46. O. Tůma [-] ) , L. Hadraba [-] , D. Kupský [-] , D. Moudrý [-] , F. Demel [-] (73. M. Bednář [-] ) , L. Tůma [-] (87. J. Hejátko [-] ) , D. Šubert [-] , D. Šabacký [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] (32. O. Nedvědický [-] ) - Z. Škoda [-] , M. Premar [-] , P. Benda [-] , J. Povolný [-] , J. Horecký [-] (59. J. Okoš [-] ) , K. Svoboda [-] (46. M. Neubauer [-] ) , J. Dostál [-] (46. J. Kosmák [-] ) , M. Premar [-] , T. Kyzlink [-] , M. Buďa [-]

ŽK: 26. D. Šabacký - 80. Z. Škoda . ČK: 42. D. Šabacký .
Hráči zápasu: T. Kyzlink .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - FŇUKAL Lubomír (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Pyšel doma často boduje. Co se týče týmu Budejovic, tak tam v každém zápase záleží jak to poskládají. Vzhledem k tomu, že jejich áčko hraje v sobotu, tak několik hráčů béčko posílí.
Za mě výhra Budějovic.