1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice přivezly bod s Okříšek B


Branky


8

Čáslavice  v Okříškách B vybojovaly pouze bod a přišly o vedení v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V úvodní čtvrthodině hrozili domácí po kolmicích na Moláka. Z následných rohů se však nepodařilo nic vytěžit. Hosté se snažili Šimkovými střelami ze střední vzdálenosti. Ten se zatím jen zastřeloval do síťového lapače balónů. První větší vzrušení přišlo po špatném odkopu Obůrky. Toho se snažil takřka od poloviny přehodit Jůza, ale hostující gólman svoji chybu napravil. Skóre se měnilo poprvé ve 20 minutě. Šimek si narazil s Radou, zbavil se bránícího obránce a střelu z 20 metrů uklidil po zemi přesně k tyči 0:1. V rozmezí 28 a 29 minuty mohlo být vyrovnáno. Nejprve poslal Koreš po pravé straně do úniku Trnku, ten předběhl Rygla a našel Moláka. Střela se však do branky nevešla. Skóre se neměnilo ani o minutu později. To samostatný nájezd Moláka skončil na Obůrkovy. Domácí Benfika svého soupeře přehrávala i nadále. Když se neujala ani Zelenkova střela z první po Jůzově rohu šli do kabin veselejší hosté. 

Domácí dokázali vyrovnat

Na začátku druhého poločasu se zaskvěli oba gólmani. Nejprve Trnka vychytal Kliku, po té Obůrka Moláka. Od 70 minuty jsme to otevřeli a hráli na 3 útočníky. Vyrovnání viselo na vlásku už po Vostalově střele, která se po Trnkově centru nevešla do prázdné branky. Vyrovnáno bylo nakonec v 82 minutě. To se k míči probil Molák a konečně vyzrál na Obůrku. 1:1. I nadále domácí hráli "buď a nebo". 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, hráč: Škoda dalších dvou nevyužitých šancí a vyhroceného závěru mohli všechny body zůstat doma.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , F. Koreš [-] (70. R. Salát [-] ) , M. Hobza [-] (70. L. Mašek [-] ) , P. Molák [-] , J. Jůza [-] , L. Zelenka [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-] , J. Hroch [-] (55. K. Vostal [-] ) , T. Trnka [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - O. Bulička [-] (82. L. Mach [-] ) , M. Rada [-] (87. P. Vyhnálek [-] ) , P. Růžička [-] , M. Klika [-] , M. Šimek [-] , J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , M. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-]

ŽK: 61. M. Hobza , 90. P. Molák - 41. P. Růžička , 55. M. Šimek .
Hráči zápasu: P. Molák - M. Šimek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - PROCHÁZKA František (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas a těžko tipovatelný. Okříšky doma body neztrácí a Čáslavice zase vedou tabulku. Čáslavice v minulém kole prohrávali doma s Předínem již 0:3, přesto v 90 minutě vyrovnali na 3:3. Dle mého Okříšky budou posílení o několik hráčů áčka a v tomto utkání bohatém na góly zvítězí.