Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:15

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B otočilo zápas v Koutech B


Branky


7

Jemnicko B díky zlepšené druhé půli zvítězilo v Koutech B 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Kouty B přivítaly na svém hřišti další rezervní tým v soutěži, a to 1 FC Jemnicko, které si v minulém kole vyšláplo na velkého favorita soutěže z Hrotovic, kterého porazil 2:1. Kouty B naopak obdržely debakl 8:1 na půdě Rapotic B. Favoritem zápasu měli být určitě hosté, kteří se v minulém nedohraném ročníku pohybovali na opačném pólu tabulky než byl domácí tým z Koutů. Zápas se hrál dopoledne za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 21. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Vít Navrátil - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího vítězství.

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Po pauze však už úřadovali jenom hosté. V 59. minutě vyrovnal na 1:1 Jakub Gardoň a v 67. minutě otočil vývoj zápasu Tomáš Sussenbek - 1:2. V 69.minutě dal hostům klid na kopačky Martin Hošek a skóre utkání uzavřel v 80. minutě z pokutového kopu Tomáš Sussenbek - 1:4.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Celý zápas jsme byli lepší než soupeř. V první půli jsme si vytvořili pár šanci, ale nemohli jsme dát gól a soupeř, který si vytvořil jednu šanci v prvním poločase nás potrestal. V druhé půli jsme na soupeře vlétli a otočili zápas.



Sestavy


SK Kouty B
I. Kourek [-] - P. Munduch [-] , Z. Nováček [-] , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] (60. P. Dufek [-] ) , M. Machát [-] (73. T. Pačinek [-] ) , Z. Doležal [-] (60. M. Růžička [-] ) , P. Zhoř [-] , R. Komínek [-] , A. Vrtal [-] , L. Mašek [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - T. Süssenbek [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] , M. Hošek [-] , J. Svoboda [-] , M. Sevelda [-] (60. T. Steindlberger [-] ) , P. Nevrkla [-] , D. Smetana [-] , R. Komenda [-] , J. Dřímal [-]

ŽK: 53. A. Dočekal .
Hráči zápasu: M. Hošek .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: KŘEN Filip - NOVÁČEK Libor (N), DOČEKAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jemnice v minulém kole překvapivě porazila Hrotovice. Co si budeme povídat, kdo na zápase byl, tak viděl že Hrotovice neproměnili abnormální množství šancí. Naopak Jemnice z minima vytěžila maximum. Ale na to se historie ptát nebude.
Co se týče Koutů, tak ti dostali výprask v Rapoticích a dle mého v letošní sezóně budou hrát o přežití ve 3.třídě.
V tomto utkání s přehledem zvítězí hosté z Jemnice.

Tip: výhra domácích