Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín doma proti Okříškám B nezaváhal


4

Předín začal skvělé sezónu a navázal na minulou sezónu, která se kvůli pandemii nedohrála

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Nováček loňského ročníku Předín přivítal na svém hřišti rezervní tým Okříšek a jejich zápas patřil ke šlágru úvodního kola. Předín byl v loňské nedohrané sezóně příjemným překvapením, když mu po deseti odehraných kolech patřila druhá příčka za zcela suverénními Hrotovicemi. Dokonce poslední podzimní zápas, který obstaraly oba soupeři vyhrál Předín zcela jasně na půdě Okříšek 4:1. Také tento zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí.Utkání se odehrávalo ve vysokém tempu i kvalitě. Po několika neúspěšných pokusech se domácí ujali vedení dvěmi slepenými brankami těsně za sebou o které se postarali Vojtěch Hekrle a Josef Šindelář - 2:0.Díky tomu se domácí dostali do větší pohody. Hosté ale přesto ve 34. minutě snížili zásluhou Štěpána Novotného na 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas byl mnohem bohatší na zakončení. Od většího počtu obdržených branek podržel tým hostující brankář svými dobrými zákroky. Přesto dostal opět dva slepené góly, o které se opět postarali Josef Šindelář a Vojtěch Hekrle - 4:1. V závěru zápasu se domácí opět prosadili a to v 81. minutě, když se o hattrick postaral Josef Šindelář. Předín tak začal novou sezónu opět dobře a zapsal si tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Jsme rádi, že jsme vstoupili do soutěže výhrou nad nelehkým soupeřem.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - J. Šindelář [-] , V. Hekrle [-] (73. V. Kos [-] ) , P. Machovec [-] , O. Vrbka [-] , R. Michálek [-] (66. T. Vrbka [-] ) , V. Vídenský [-] , P. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] , E. Driml [-] (76. F. Dvořák [-] ) , V. Báňa [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , M. Picmaus [-] (72. J. Popelář [-] ) , Š. Novotný [-] , J. Jůza [-] , L. Zelenka [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-] , M. Veleba [-] (46. R. Tůma [-] ) , D. Nejedlý [-] , T. Beneš [-] (71. M. Hobza [-] )

ŽK: 42. P. Machovec - 12. M. Veleba , 22. L. Zelenka , 69. T. Dočkal , 80. R. Tůma .
Hráči zápasu: J. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRANC Miloš - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Předín patřil v loňské nedohrané sezóně k příjemnému překvapení na které bude chtít navázat i v úvodním zápase nového ročníku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Předin zvítězí. Áčko Okříšek hraje ve stejný den, takže béčko neposílí.