3:1
(0:1)
36. O. Jurka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav otočila zápas s Třebelovicemi


Branky


10

Fotbalisté Třebelovic si přivezli z horké vladislavské půdy porážku 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Ve šlágru kola přivítala Vladislav fotbalisty z Třebelovic. V minulém kole si Vladislav přivezla jeden bod z Nových Syrovic, což bylo pro Vladislav určitě málo. Třebelovice naopak prožívají špatné období, což dokazuje porážka na vlastním hřišti proti Lipníku v poměru 3:4. Třebelovice patřily totiž v předešlých ročnících ke špičce Okresního přeboru. Před dvěma lety zvítězila Vladislav nad Třebelovicemi 4:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. V prvním poločase domácí jednoznačně dominovali na míči, ale nedokázali prolomit pevnou hostující obranu, a tak v závěru poločasu po standartní situaci se k odraženému míči dostal Ondřej Jurka a vstřelil úvodní branku zápasu 0:1 

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Ve druhém poločase se hosté stále zaměřovali na pevnou obranu, které ovšem nepohlídala po centru hlavou střílejícího Jakuba Orálka - 1:1. Obrat v utkání zaznamenal po rohovém kopou Martin Chalupa - 2:1.V závěru hosté vrhli všechny síly do útočné standartní situace, kterou ovšem domácí odvrátili a následně pohodlně do prázdné branky vstřelil závěrečnou branku Petr Ciprys, jehož branka znamenala konečnou podobu skóre 3:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Hosté přijeli s velice defenzivní taktikou, kterou nám dlouho trvalo překonat, což se nám nakonec podařilo ve druhém poločase a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Bohužel lepíme sestavu každý víkend a snažíme se bojovat. Je na nás obrovská deka a nedokážeme ji ze sebe shodit. Nicméně domácí byli po celé utkání herně lepší a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] - J. Orálek [-] , P. Ciprys [-] , M. Hort [-] (63. J. Slíva [-] ) , F. Macek [-] , M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] - - P. Vyletěl [-] (83. M. Tůma [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] (59. O. Kemsa [-] ) , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , V. Dobrozenský [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 51. M. Hort , 66. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: P. Ciprys - O. Jurka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KUPSKÝ David, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:48
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Třebelovicím se poslední dobou moc nedaří, proto věřím domácím, že si připíší 3 body do tabulky.