3:3
(2:1)
25. S. Renát
68. M. Vala (vl.)
71. D. Matoušek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník porazil Výčapy


Branky


26. T. Kalay , 32. M. Vala , 85. T. Kalay - 25. S. Renát , 68. M. Vala (vl.) , 71. D. Matoušek
10

Fotbalisté Lipníku porazili na svém hřišti Výčapy a zaznamenali třetí výhru v řadě 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Sokol Výčapy zavítal na půdu Lipníka. V minulém kole si Lipník přivezl z horké třebenické půdy velmi cennou výhru v poměru 4:3. Také Výčapy zaznamenaly divokou výhru nad Hartvíkovicemi v poměru 5:3.Oba týmy se proti sobě utkaly před dvěma roky a Výčapy vněm doma remizovali 2:2. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání začal oťukávanou a samozřejmě přicházely i první šance. První gól ale padl až ve 25. minutě a to k nelibosti domácích fanoušků, které rozesmutněl úvodní brankou hostující Stanislav Renát - 0:1. Jenže domácí našli rychlou odpověď, když o minutu později bylo zásluhou Tomáše Kalaye vyrovnáno na 1:1. Gólově plodnou pasáž pak spečetil otočením skóre ve 32. minutě Matěj Vala - 2:1. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak nakonec odcházeli do kabin spokojenější domácí fotbalisté. 

Domácí zachránili bod

Ve druhém poločase přišel další obrat v zápase. Nejprve se trefil v 68. minutě opět Matěj Vala, ale tentokrát do vlastní sítě a bylo vyrovnáno na 2:2. Za tři minuty přišel další šok, když poslal opět hosty do vedení David Matoušek - 2:3. V 85. minutě pak alespoň jeden bod domácích zachránil svou druhou brankou v zápase Tomáš Kalay - 3:3.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Šťáva Rudolf, hráč: Každým rokem se těším a doufám, že se nám konečně nad týmem Výčap podaří vyhrát. Na tento okamžik si však ještě počkám. Za dobu mého působení v Lipníku jsem nezažil, že bychom ukořistili všechny 3 body. Hodněkrát jsme prohráli a nebo remizovali. Proto když jsme o poločase odcházeli do kabin za stavu 2:1, cítil jsem naději, že bychom snad mohli prolomit naši smůlu právě s týmem Výčap. Bohužel do druhé půle nastoupil hostující tým s větší chutí a cílem vyhrát. Proto jsme po 25 minutách druhé půle prohrávali 3:2. Ke konci zápasu se však Jirkovi povedl milimetrový centr přímo na hlavu Kalyho a bylo vyrorvnáno. Myslím si, že remíza byla spravedlivá, protože oba týmy měly jak světlé, tak i tmavé chvilky.




Sestavy


Hajduk Lipník
T. Brabenec [-] - Z. Svoboda [-] (72. J. Procházka [-] ) , P. Burian [-] (46. M. Peštál [-] ) , M. Tretera [-] , J. Brabenec [-] , T. Kutálek [-] (46. Š. Vala [-] ) - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] (87. T. Kratochvíl [-] ) , M. Vala [-] - T. Kalay [-] , R. Šťáva [-] -

Sokol Výčapy
J. Jonáš [-] - S. Renát [-] (90. R. Zmeškal [-] ) , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] (46. T. Pecka [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (24. R. Večeřa [-] ) , M. Semerád [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 81. R. Večeřa , 88. O. Pánek .
Hráči zápasu: T. Kalay - S. Renát .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRANC Miloš - VÍDENSKÝ Bohumil, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:48
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: remíza

Výčapy se po nepovedeném začátku pomalu zvedají a v Lipníku myslím proběhne vyrovnaný zápas s dělbou bodů na konci.