4:1
(0:0)
73. M. Dufek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nadále vítězi


Branky


48. P. Vejvoda , 63. M. Šoustal (p.) , 85. A. Janoušek , 90. F. Hvězda - 73. M. Dufek
10

Vedoucí celek soutěže z Myslibořic zvítězil na svém hřišti se Studencem po zlepšené druhé půli 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V posledním domácím zápase podzimní části sezóny Myslibořice hostili Studenec. V úvodu zápasu trefil hlavičkou břevno Jan Fňukal, na druhé straně vychytal hostujícího útočníka ve vyložené šanci Miroslav Hruška. Hrála se vyrovnaná partie, šance na obou stranách, ale branky se hrstka přihlížejících diváků nedočkala.

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Druhý poločas už byl na branky bohatší. Myslibořice zlepšily hru a hned z úvodu druhého poločasu zakončil pohlednou kombinaci přes celé hřiště Pavel Vejvoda. Stejný hráč byl faulován v pokutovém území a pan rozhodčí Holý nařídil pokutový kop, ten s klidem proměnil Michal Šoustal. Studenec se nevzdal a v 73. minutě po centrovaném míči a závaru před brankou uklidil míč do sítě Martin Dufek. Studenec sahal po vyrovnání, nejméně dva superzákroky Miroslava Hrušky však držely hubené vedení domácích. V závěru utkání to však na sebe vzal nejmladší hráč týmu Adam Janoušek a svoji sólo akci zakončil přesně podél brankáře. Konečnou tečku zápasu dal v poslední minutě zápasu Filip Hvězda, když střelou na zadní tyč nedal brankáři sebemenší šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Před zápasem jsme měli problémy s absencemi několika hráčů. Bohužel se nám podařilo navázat na ne moc dobrý výkon z Vícenic. Ve druhém poločase se hra trochu zlepšila a konečně jsme vstřelili i nějaké góly. Trápí nás koncovka a klid na kopačkách, pokud chceme projít podzimní části neporaženi, tak musím v Chlístově předvést o hodně lepší výkon, uvidíme zda se nám to podaří.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] (83. V. Čapoun [-] ) , M. Šoustal [-] , B. Mencák [-] , S. Marek [-] - J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (62. F. Hvězda [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] - A. Janoušek [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Dufek [-] , M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] (46. P. Matějek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , M. Chalupa [-] , R. Mezlík [-]

ŽK: 59. B. Mencák - 29. M. Kříž , 61. T. Nejedlý .
Hráči zápasu: M. Hruška , M. Šoustal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - PALÁT Tomáš, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:48
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Studenec na rozjeté Myslibořice stačit nebude a prohraje.