2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice vezou s Třebelovic bod


Branky


11

Fotbalisté Třebelovic uhráli na svém hřišti s Rokytnicí pouhý bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Třebelovic přijeli fotbalisté Hartvíkovic. V loňské nedohrané sezóně zvítězily Třebelovice s Hartvíkovicemi v pohodovém zápase 3:0. Za nedělního rána tedy přivítaly domácí Třebelovice fotbalisty z Hartvíkovic. Už před zápasem se dalo předpokládat, že půjde o vyrovnané utkání, což se také potvrdilo. Prvních dvacet minut byli hosté lepší v kombinaci a vytvořili si pár příležitostí, ale svoje šance nedokázali přetavit v branku. Poté se domácí alespoň částečně zvedli s postupně se dostávali k brance hostů. Svoje šance ovšem také nedokázali využít a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

 

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Branky se hrstka fanoušků dočkala hned po začátku druhé půle, kdy se po centru do pokutového území prosadil hlavou Michal Šmíd - 1:0. Vedení si ovšem domácí užili pouze minutu, kdy se prosadil hostující Sýkora 1:1. Nadále se hrál vyrovnaný, soubojový fotbal bez výrazných šancí na obou stranách. Když už to vypadalo, že domácí hráči převzali iniciativu zápasu, šli do vedení hosté. Po hrubce a nedůrazu domácí obrany se sedm minut před koncem prosadil po druhé Sýkora 1:2. Ani hosté si však vedení neužili. O dvě minuty srovnal na konečných 2:2 domácí Standa Michal.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Poprvé v této sezóně jsme se konečně sešli v kompletní sestavě, bohužel naše krize ale pokračuje. Vstup do utkání se nám ale vůbec nepodařil a od začátku jsme si koledovali. Poté jsme alespoň částečně zlepšili mezihru, bohužel bez jakékoliv koncovky. Dnes jsme urvali do tabulky nezasloužený bod.

TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Měli jsme teď sérii 4 zápasů v řadě venku, v které se nám bohužel výsledkově nedařilo. V dnešním utkání jsme věřil, že tu sérii aspoň trochu zachraníme za 3 body. Bohužel, ale dobrý výkon domácího brankáře a špatně uhlídané standartní situace, kdy jsme oba góly dostali úplně stejné, nás stalo vítězství a tak utkání skončilo smírně.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] (61. D. Vala [-] ) , R. Jurka [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Dvořák [-] , J. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , R. Sýkora [-] , M. Kafka [-] - D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] (82. V. Rous [-] ) , M. Kopuletý [-] - T. Urbánek [-] (46. K. Sýkora [-] )

ŽK: 12. S. Michal - 73. M. Kopuletý .
Hráči zápasu: M. Šmíd - R. Sýkora .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VRZÁČEK Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Domnívám se, že utkání bude vyrovnané a rozhodneme ho teprve gólem v závěru. Tipuji tak těsnou dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích