Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec proti Vladislav neuspěl


Branky


32. J. Strnad (p.) , 86. K. Mrňa - 1. J. Orálek , 3. J. Hrůza , 17. J. Slíva , 36. P. Vyletěl , 52. O. Krátký
10

Fotbalisté Vladislavi zvítězili na půdě Studence a přiblížili se k vedoucí dvojici Moravské Budějovice, Myslibořice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli kralovali

Do Studence zavítali fotbalisté Vladislavi. Sobotní zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Ten kdo přišel na zápas o něco později nevěřil vlastním očím. Po první akci zápasu vyslali hosté kolmici na Orálka a sám proti domácímu brankáři střelou po zemi poslal hosty do vedení 0:1. Na časomíře ještě nenaskočila 1. minuta. Chvíli nato přišla další akce a skrumáž před bránou domácích a hlavička Hrůzy - stav 0:2 - časomíra - naskočila na 2. minutu. Za necelých 120 vteřin tedy dali hosté dvě branky. V 17. minutě z levé strany vyletěl centr před bránu domácích, následoval volej Slívy na úrovni malého vápna a bylo to již 0:3.  Ve 24. minutě přišla šance Veleby, ale Pokorný v bráně míč vyrazil. První střelecký pokus domácích byl až ve 28. minutě a to velice mimo bránu. Ve 31. minutě po faulu na Rouska byla nařízená penalta, kterou bezpečně proměnil Strnad - 1:3. Ve 36. minutě přišel brejk hostů, který zakončil Petr Vyletěl na 1:4.   

Hosté si výhru pohlídali

Po změně stran v 52. minutě po pravé straně zatáhl míč Slíva, přihrál před bránu a Ondřej Krátký upravil na 1:5. Hosté zvolnili tempo hry. V 86. minutě po chybě obrany hostů se dostal míč ke Karlu Mrňovi , který zblízka snížil na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: Za celé utkání domácí vystřelili mezi tyče celkem třikrát. Dle nového posuzování postavení mimo hru, se několikrát stalo, že praporek se zvedne až po dohrání akce. Dojde k různým kontaktům hráčů - faulům, ale hra se přeruší a vrátí na místo postavení mimo hru. Nebo moderní - dojetí protihráče - po odehrání míče. Dochází zbytečně ke zraněním a nervozitě hráčů.
Zasloužené vítězství, kaňkou e po brutálním zakroku vážné zranění hostujícího hráče.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (56. P. Matějek [-] ) , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] (72. V. Kučerňák [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , L. Matějek [-] (85. M. Chalupa [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Slíva [-] (72. M. Nevoral [-] ) , J. Martinovský [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] , J. Hrůza [-] - D. Veleba [-] , J. Orálek [-] (46. K. Čihal [-] ) , M. Hort [-] (67. M. Tůma [-] ) - P. Vyletěl [-] , O. Krátký [-] (85. F. Macek [-] )

ŽK: 85. P. Vyletěl . ČK: 90. J. Strnad .
Hráči zápasu: J. Hrůza .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘEN Filip - HOLÝ Petr, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Vladislav se po pomalejším startu do ročníku začíná zvedat a Studenec ji nezastaví. Pořád pro mě platí, že Vladislav patří do TOP 3 soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích