5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov porazil Třebelovice


Branky


30. J. Pokorný , 36. R. Štolba , 47. R. Štolba , 76. M. Svoboda , 82. P. Rygl (p.)
12

Fotbalisté Chlístova porazili na svém hřišti Třebelovice v poměru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

SK Slavia Chlístov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic. Třebelovice v minulém kole na svém hřišti pouze remizovali s Rokytnicí 1:1. Chlístov se naopak chtěl pokusit napravit zaváhání z minulého kola, když nestačily na Studenec, kterému podlehly hokejovým výsledkem 5:3.V loňské nedohrané sezóně zvítězily doma Třebelovice hokejovým výsledkem 6:3. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí , ale všechny jejich útočné pokusy zastavila hostující obrana. Ve 30. minutě se ale konečně domácí prosadili a Jakub Pokorný prostřelil golmana hostí - 1:0. Domácí poté začali být aktivnější a hrozili hlavně po stranách hřiště. Po jedné takové akci se dostal k míči Robin Štolba, který zvýšil na 2:0. Do konce poločasu byl Chlístov aktivnější, ale další gól přidat nedokázal. Vypadalo to, že budou mít domácí zápas zcela pod kontrolou. 

Domácí pokračovali v gólové palbě

Hned na začátku druhého poločasu domácí prakticky rozhodli o své výhře, když ve 47. minutě skóroval podruhé Robin Štolba - 3:0. Po několika minutové odmlčce přidal v 76. minutě Miroslav Svoboda čtvrtou branku a na konečných 5:0 pak uzavřel skóre v 82. minutě z pokutového kopu Patrik Rygl. 



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Prvních dvacet minuty jsme předváděli co jsme chtěli a byli lepším týmem. Poté jsme bohužel inkasovali lacinou branku a naše hra se totálně rozpadla a zbytek zápasu byl zcela v režii domácích a zaslouženě zvítězili. Bohužel už takhle široká marodka se nám opět rozrostla o další tři hráče a nezbývá nám nic jiného než se semknout a bojovat v dalších zápasech.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - R. Hruška [-] , M. Rygl [-] (46. V. Kučera [-] ) , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] (76. P. Rygl [-] ) , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (46. K. Veselý [-] ) , D. Vala [-] , J. Rakušan [-] (46. J. Sedláček [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-]

ŽK: 26. M. Svoboda .
Hráči zápasu: R. Štolba .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MACEK Ivo - CHYTKA Simon, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Martének
Tip experta: remíza

Na horké půdě se budou body dělit.

Tip: výhra domácích