T. Lang 30. (p.)
M. Sosnar 65.
M. Sosnar 72.
J. Dubský 83.
4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec nestačil na Nové Syrovice


Branky


30. T. Lang (p.) , 65. M. Sosnar , 72. M. Sosnar , 83. J. Dubský - 7. J. Strnad , 14. M. Dufek
12

Fotbalisté Studence si v Nových Syrovicích nepřipsali žádný bod, ikdyž měli zápas dobře rozjetý

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty ze Studence. V minulém kole Studenec zvítězil nad Chlístovem 5:3 a připsal si třetí výhru v řadě. Naopak Nové Syrovice nestačily na rezervní tým z Náměstě, kterému podlehly 5:2. Na podzim loňské nedohrané sezóny zvítězil doma Studenec, který tak měl svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu týmu, který poslal do vedení v 7. minutě Jiří Strnad - 0:1. Hosté byli při chuti a z další příležitosti ze 14. minuty mohli opět radostně zvednout ruce. Autorem gólu byl Martin Dufek a hosté vedli rázem 0:2. Naštěstí pro domácí celek se Nové Syrovice z takto rychlého dvougólového manka oklepali a ve 30. minutě si vybojovali pokutový kop, který proměnil Tomáš Lang-1:2. Kontaktní branka tak uchovala domácí tým ve hře o body. 

Domácí zápas otočili

Ve druhém poločase to dlouho vypadalo, že se domácí celek už dál neprosadí, až v 65. minutě dokázal Miroslav Sosnar vyrovnat na 2:2. Ten samý hráč poté v 72. minutě strhnul vedení na stranu Nových Syrovic - 3:2. Hosté se z promarněného náskoku neoklepali a naopak ještě jednou kapitulovali v 83. minutě zásluhou Jakuba Dubského - 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Železný Jan, hráč: Dnešní důležitá výhra se nerodila vůbec jednoduše. Ačkoli sme herně začali lépe než soupeř brzy sme prohravali o dva góly naštěstí nás to nepolozilo a stačili sme do poločasu alespoň snížit. Na každém ale bylo vidět že chce vyhrát. Soupeř v druhém poločase odpadl a my sme k slušně předveden hře přidali i góly a obrátili utkání. Chtěl bych poděkovat Tomáši Langovi který nastoupil i přes zranění a opět dokázal jak je důležitý pro naši hru a oboum dorostencum kteří měli v nohách sobotní vítězný zápas proti Rapoticim.




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - T. Lang [-] , J. Dubský [-] , M. Sosnar [-] , M. Havelka [-] , J. Pojezný [-] (60. J. Vlček [-] ) , J. Železný [-] , D. Růžička [-] , D. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - M. Kříž [-] , F. Hájek [-] (46. P. Matějek [-] ) , M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] , R. Turoň [-] (18. L. Pokorný [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , J. Buršík [-] , M. Chalupa [-]

ŽK: 48. R. Janoušek , 86. M. Procházka - 35. J. Buršík , 73. L. Pokorný , 80. M. Dufek , 90. T. Nejedlý .
Hráči zápasu: M. Sosnar - M. Dufek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - JAKL Tomáš, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Martének
Tip experta: výhra hostů

Studenec se hodně zvedl a očekávám jeho výhru.

Tip: výhra domácích