M. Šoustal 20. (p.)
J. Fňukal 56.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice ani Lipníku nedali šanci


Branky


20. M. Šoustal (p.) , 56. J. Fňukal
12

Myslibořice na svém hřišti proti Lipníku opět nezaváhal a zvítězily 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Fotbalisté Myslibořic přivítali na svém hřišti Lipník a na podzim loňské nedohrané sezóny zvítězily Myslibořice na svém hřišti 4:2. V dalším zápase  tedy čekalo Myslibořice derby se sousedním Hajdukem Lipník. Favoritem zápasu yl domácí celek. Myslibořice se ale museli obejít bez několika hráčů, neboť se jim řádně naplnila marodka. Souboj těchto dvou rivalů sledovala početná divácká základna (cca 250 diváků). Zápas začali dobře domácí a hned v první minutě byl ve velkém vápně podkopnut Jan Fňukal, ale hlavní rozhodčí Nováček zavřel obě oči a inkriminovaný moment nechal bez povšimnutí. Ve 20. minutě už ovšem penaltu na Filipa Hvězdy odpískal a Michal Šoustal ji zkušeně proměnil. O pár minut později se kopala penalta i na druhé straně, ovšem kapitán Hajduku Jaroslav Brabenec si na Miroslava Hrušky nepřišel a ten ho bravurně vychytal a tam se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

 

Domácí urvali výhru ve druhé půli

Ve druhém poločase se trefil proti svému bývalému klubu Jan Fňukal tečovanou střelou a zvýšil skóre na 2:0. Hosté se prezentovali dobrou hrou, ale nejlepší hráč domácích si skvělými zákroky nenechal vzít čisté konto a vychytal si první nulu v sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Shodou několika okolností a početnou marodkou jsme hledali ideální sestavu pro tento náročný zápas. Podali jsme sice nejslabší výkon v sezóně, ale díky hrdinovi zápasu Miroslavovi Hruškovi a jeho výborným zákrokům a chycené penaltě to stačilo na všechny body a série výher v řadě pokračuje.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] (46. J. Nevoral [-] ) , L. Svoboda [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Ludvík [-] , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] , F. Hvězda [-] (80. M. Pevný [-] ) - B. Mencák [-] (63. O. Smolka [-] ) , J. Fňukal [-] -

Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - Š. Vala [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] (72. J. Burian [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] (76. T. Kratochvíl [-] ) , Z. Svoboda [-] (64. D. Vozár [-] ) - R. Šťáva [-] , T. Kalay [-] (72. J. Procházka [-] ) - T. Kutálek [-]

ŽK: 69. F. Hvězda , 76. P. Vejvoda - 76. D. Vozár .
Hráči zápasu: M. Hruška , M. Šoustal - M. Vala .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nováček Ivo - TRETERA Karel, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Aleš Martének
Tip experta: výhra domácích

V tomto derby budou šťastnější domácí

Tip: výhra domácích