Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec nadále vítězi


Branky


13

Fotbalisté Studence zvítězili i třetí zápas v řadě, když porazily Chlístov na svém hřišti 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První šanci utkání měli hosté. Už ve 2. minutě dostal centr na úroveň velkého vápna Hruška, ale jeho volej skončil nad bránou domácích. V 5. minutě střelecký pokus hostú skončil na tyči, míč se odrazil  před bránu a následoval razantní odkop obrany. Domácí se osmělili až v 8. minutě, kdy Karel Mrňa vypálil z 18metrů, brankář vyrazil před sebe a Karel Mrňa dorazil míč do brány - 1:0.Následovala šance domácích. Výkop brankáře Mastného byl dlouhý, uvolnil v útoku Svobodu a ten pohodlně vyrovnal na 1:1. Ve 20. minutě - Špaček bombou těsně minul branku domácích. Ve 22. minutě Strnad se zmocnil míče po chybě obrany hostů, naznačil kličku a vypálil. Mastný vyrazil a Matějek dorazil na 2:1. Následovali tři šance hostů. Ve 34. minutě Mezlík vyslal střelecký pokus, ale Mastný vyrazil před sebe. Mezlík stačil sám dorazit  na 3:1. Ve 44. minutě přišla zajímavá situace. Po skopnutí těsně za velkým vápnem rozhodčí odpískal trestný kop pro hosty. Domácí postavili zeď a rozhodčí dal pokyn hrát. Hráč hostů Štolba se rozběhl a na důkaz nesouhlasu s rozhodnutím sudího míč zakopl na rohový praporek. Nevídaný kousek pro fér hru.

Domácí si výhru pohlídali

Druhá půle od začátku patřila hostům. Sice v 57. minutě překopl bránu z malého vápna útočník Matějek, ale už po výkopu brankáře se ocitl Svoboda před bránou domácích, udělal blafák Rouskovi a snížil na 3:2. Hosté byli při chuti a hned v 60. minutě vyrovnali. Opět Svoboda.  Následovalo několik šancí  hostů. Domácí byli zralí na ručník. V 68. minutě veterán Strnad poslal centr z leva na pravou stranu útoku. Dufek neskutečnou ranou do šibenicí upravil na 4:3. Další šance hostů nechali vyniknout domácího brankáře Rouska  ( jinak hraje stopera - je zraněn ). Po rohu hostů se dostal k míči Matějek, proběhl se od vlastního velkého vápna až po vápno hostů, přihrál Chalupovi na penaltový puntík, míč si zpracoval a vypálil. Stanovil na konečných  5:3.


Ohlasy k zápasu


První poločas patřil domácímu týmu. Druhá půle od začátku patřila hostům., ale v závěru zápasu domácí urvali výhru




Sestavy


TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - R. Mezlík [-] (53. M. Chalupa [-] ) , M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] (86. F. Hájek [-] ) , M. Dufek [-] (79. R. Turoň [-] ) , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , L. Matějek [-]

SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - R. Hruška [-] , M. Rygl [-] (74. D. Brestovský [-] ) , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-]

ŽK: 66. R. Hruška .
Hráči zápasu: K. Mrňa - M. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Chlístov je velice nepříjemný soupeř a Studenec s ním myslím doma padne.