Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nadále vítězi


Branky


13

Fotbalisté Myslibořic vyhráli i sedmé utkání sezóny, což odnesly Hartvíkovice šesti obdrženými góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Netradiční začátek utkání Myslibořice - Hartvíkovice v sobotu už ve 13:00 začal lépe pro domácí, Pavel Vejvoda se otočil s míčem na velkém vápně a svižnou ránou překlápil Hartvíkovického brankáře. Za chvíli se do míče opřel Honza Fňukal a bylo to 2:0. Pak jakoby Myslibořice přenechali iniciativu na hosty a ti se jí chopili oběma rukama a po pěkné kombinaci středem hřiště zakončil akci podél bezmocného brankáře Martin Kopuletý. Dvoubrankové vedení však po souhře útočníků vrátil Pavel Vejvoda, když byl u míče dřív než vybíhající brankář a poslal "šídlem" rozvlnil Hartvikovickou síť potřetí. 

 

 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Zatím co, první půlku hráli po větru hosté, druhou půlku Myslibořice, o to bylo pro hosty složitější, když v 53. minutě zkompletoval Pavel Vejvoda hattrick, když krásnou střelou o zadní tyč vstřelil nejhezčí branku zápasu. O 4 minuty později už to bylo 5:1, když střídající Adam Janoušek doklepl vyřazenou střelu. Konečnou podobu výsledku dal Lukáš Svoboda, poté co proměnil sólo "bombou" přesně za tyč Chalupovi svatyně. Myslibořice jsou tak nadále po sedmi odehraných kolech stoprocentní a jsou stále jen o skóre za Moravskými Budějovicemi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Od začátku jsme hráli naši hru a brzo z toho vstřelili branku, postupně vstřelili další a další. Musím chlapi pochválit za předvedenou hru, zápas jsme s klidem zvládli, teď musíme jít zápas od zápasu a uvidíme co z toho bude. Teď už se soustředíme jen na derby s Lipníkem, které nás čeká v příštím kole.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] , S. Marek [-] (59. T. Kratochvíl [-] ) , L. Svoboda [-] - F. Hvězda [-] (69. J. Nevoral [-] ) , M. Šoustal [-] , J. Horák [-] , M. Ludvík [-] (46. A. Janoušek [-] ) - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (84. J. Benáček [-] ) , M. Outulný [-] , M. Kafka [-] , R. Sýkora [-] - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (77. V. Rous [-] ) , M. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] (77. P. Vlk [-] )

ŽK: 31. J. Horák - 31. D. Horký , 75. M. Kafka .
Hráči zápasu: P. Vejvoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nehrají Myslibořice doma?

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice hrají ve velké pohodě a vyhrají i tentokrát.

Tip: výhra domácích