Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav s Výčapy jasně zvítězila


Branky


10

Vladislav si na svém hřišti proti Výčapům připsala jasnou výhru v poměru 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Vladislav přivítala na svém hřišti fotbalisty Sokol Výčapy. V minulém kole si Vladislav přivezla bod z Lipníku. Výčapy se nadále trápí, když tentokrát odešly poražení že svého hřiště, a to od Nových Syrovic. Poslední vzájemný zápas v loňské nedohrané sezóně skončil nerozhodným výsledkem 1:1. Po prvotním oťukávání obou soupeřů se jako první prosadil po rohovém kopu Vyletěl. O chvíli později navýšil hlavičkou Chalupou. Po dvou direktech se osmělili i hosté, když nastřelili břevno domácí branky a mrzelo je to dvojnásobně, když po hraniční ofsajdové situaci se prosadil Vyletěl. Toto hosty velice rozhodilo a inkasovali ještě do poločasové přestávky po kombinační akci branku od Orálka - 4:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale hosté doplatili na nepřesnosti v rozehrávce a po ztrátě na vlastní polovině vstřelil pátou branku Krátký. Zmar hostů vyvrcholil penaltovým zákrokem a druhou žlutou kartou pro hostujícího Kafku a následně proměněnou penaltou dovršil hattrick Vyletěl. Po této brance se utkání již dohrávalo a všechny body zůstaly ve Vladislavi. Naopak Výčapy jsou nadále v krizi a neustále se propadají tabulkou do spodních pater. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Výrazně zlepšená produktivita nás dovedla ke 3 bodům, týmově se nám také dařilo a doufáme, že nám to vydrží i do dalších utkání.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Hrůza [-] , M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Slíva [-] , J. Martinovský [-] - O. Krátký [-] (61. K. Čihal [-] ) , D. Veleba [-] , J. Orálek [-] , F. Macek [-] - P. Vyletěl [-] (69. M. Tůma [-] )

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - L. Jeleček [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , S. Renát [-] (85. V. Nikrmajer [-] ) , J. Pecka [-] , R. Večeřa [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , R. Zmeškal [-] , J. Kopeček [-]

ŽK: 60. P. Vyletěl , 75. K. Čihal - 21. R. Kafka , 42. L. Kašpárek , 66. T. Matoušek , 77. R. Zmeškal . ČK: 67. R. Kafka .
Hráči zápasu: P. Vyletěl , J. Orálek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Během posledního půl roku jsme s Vladislaví odehráli již tři zápasy a Vladislav se vždy prezentovala kvalitní hrou a vysokým napadáním. Takže jsem zatím poměrně překvapený, že Vladislav nemá na svém kontě více bodů. Dle mého názoru se Vladislav teď bude už jenom posouvat tabulkou nahoru.