Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec zvítězil i s Třebelovicemi


Branky


10

Fotbalisté Studence zvítězili v druhém zápase po sobě, když vyzráli na Třebelovice v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První velká šance domácích byla už v 5. minutě. Po pravé straně nahrál Mezlík Dufkovi, ten nacentroval před bránu, Strnad hlavou přesně na brankáře Nesibu,který vyrazil na roh. Rozehrál Kučerňák a Strnad opět hlavou, Nesiba chytil. Prakticky z protiútoku - brejku šel sám Rakušan na domácí branku. Pokorný chytil. V 16. minutě domácí obrana zaváhala, v malým vápně neskutečný závar, ale bez efektu. V 19. minutě trestný kop z 23 metrů zahrál Holoubek, trefil zeď a odražený míč napálil Mrňa  těsně nad. Ve 22. minutě dlouhý centr od Nejedlého našel Strnada na pravé straně, míč si zpracoval, šel sám na bránu, udělal blafák brankáři a skóroval do prázdné brány - 1:0.  Ve 29. minutě opakoval se závar před domácí brankou. Následoval roh. Dobrozenský hlavou na tyč, míč se odrazil a rozvlnil síť - 1:1. Ve 38. minutě Nejedlého volej skončil nad bránou Nesiby. Závěr patřil domácím. Ve 45. minutě Nejedlý po levé straně na Matějku, ten vrátil Mezlíkovi, centr na pravou stranu malého vápna kde byl Dufek a jeho volej udělal tečku za prvním poločasem 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Hned v první minutě druhého poločasu využil malé nepozornosti brankáře domácích a střelou z dobrých 30 metrů vymetl šibenici - 2:2.  Šancí ubylo, hosté zpomalili hru a tím se otevřela šance domácím. V 65. minutě trestný kop rozehrál Mrňa. Přihrál nakrátko  Holoubkovi. Následovala bomba k tyči. Nesiba to sledoval pouze očima - 3:2.  V 77'z hloubi vlastní půlky Kučerňák na Mezlíka, ten zatáhl po pravé straně. V pravý okamžik nahrál Matějkovi před bránu - pohodlně upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Vyrovnané utkání jsme takticky vůbec nezvládly. Máme velmi mladý fotbalový tým, ale stále nám chybí klid na kopačkách a přehled na hřišti. O proti začátku sezóny tam nějaký posun je, ale stále musíme dál poctivě trénovat a věřím, že úspěch se postupem času dostaví.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , V. Kučerňák [-] (35. R. Kryštof [-] ) , M. Dufek [-] (79. F. Komárek [-] ) , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (85. F. Hájek [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] (26. V. Dobrozenský [-] ) , M. Šmíd [-] (64. K. Veselý [-] ) , Š. Tesař [-] (46. J. Sedláček [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 43. M. Dufek - 43. R. Jurka .
Hráči zápasu: J. Holoubek - D. Janíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘEN Filip - KUPSKÝ David, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Se Studencem jsme již měli možnost na podzim hrát a to Studenec nepodal vůbec špatný výkon. Navíc se Studenec minulý týden rozstřílel a tak budu věřit, že si formu udrží a zkusím vsadit na výhru domácích.