4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

Horní Újezd na svém hřišti proti Hartvíkovicím zvítězil po zlepšené druhé půli 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za pěkného počasí domácí přivítali na svém hřišti tým Hartvíkovic. Tým domácích získal do tohoto zápasu šest bodů, hosté na tom byli o mnoho lépe, ti získali deset bodů. Pro domácí to byl třetí domácí zápas, v předchozích dvou nedokázali doma uhrát ani bod. Hosté začali velice dobře, byli více na míči a i ve střeleckých příležitostech byli produktivnější. Se střelami si však poradil domácí gólman Hradecký. Po půl hodině hry se hosté radovali ze vstřeleného gólu, ten však pro postavení mimo hru nebyl uznán. Pro domácí to bylo varování a i oni se do konce poločasu dostali do dvou slibných zakončení. V jedné z nich se ocitl T. Kaláb, který z levé strany zakončoval v dobré pozici, ale gólman hostí byl neomylný a míč držel v rukavicích. Druhou tentokrát tutovou šanci po přihrávce z pravé strany od Š. Čermáka neproměnil Miroslav Řezáč, který sám na malém vápně poslal svůj pokus gólmanovi hostů do rukavic. Poločas tak skončil bez branek.

 

 

 

Domácí se po pauze rozstříleli

Druhý poločas byli hosté opět lepší, ale to jen do padesáté osmé minuty. Do tohoto časového údaje měli hosté druhou velkou šanci na vstřelení gólu, kdy po hlavičce hostujícího hráče míč již směřoval do odkryté strany branky a domácí gólman byl již překonán, ale na brankové čáře se objevil T. Vávra, který míč z brány vykopl. V 58. minutě zahrávali domácí přímý volný kop Š. Čermákem a ten si hostující M. Outulný parádně hlavou prodloužil tak, až překonal svého brankáře. Domácí vedli 1:0. Od té chvíle nastala černá pětiminutovka pro hosty. V 60. minutě navyšoval na 2:0 pro domácí O. Uličný krásným lobem, který se otřel o břevno a skončil za zády gólmana hostí. V 63. minutě navyšoval pro domácí Š. Čermák krásnou střelou z přímého kopu, míč perfektně skončil v pravém horním rohu branky. Tečku za výsledkem zápasu opět zařídil stejný hráč v 71. minutě, který z pravé strany obešel hostujícího hráče a neomylně zakončil po zemi ke vzdálenější tyči. Stav utkání se již neměnil. Domácí tak mohli slavit vítězství a tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Pavel, trenér: Hosté do 58. minuty měli míč víc na svých kopačkách. Vytvořili si gólové situace. Frustrovaní byli asi z neuznaného gólu v prvním poločase, ale stejnou situaci nám rozhodčí posoudili v Rokytnici také jako postavení mimo hru. Od padesáté osmé minuty byl už pak na hřišti jen jeden tým, a tím jsme byli my. Pro hosty je výsledek asi dost krutý, ale takový fotbal je.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , J. Pivoňka [-] , T. Kaláb [-] (81. V. Štaffa [-] ) , Š. Čermák [-] , T. Vávra [-] , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] (57. D. Vošický [-] ) , O. Uličný [-] (86. D. Špaček [-] ) , V. Cafourek [-] (46. T. Sigmund [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] (81. J. Melkes [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Sýkora [-] - T. Urbánek [-] (73. V. Rous [-] ) , V. Hadraba [-] , D. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] - J. Sýkora [-]

ŽK: 58. D. Outulný , 70. M. Sýkora . ČK: 80. D. Outulný .
Hráči zápasu: Š. Čermák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SVOBODA Marek - ŠABACKÁ Lucie, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než vsadit jasnou dvojku. Po zaváhání s Koněšínem musíme bodovat naplno a napravit si chuť.