1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav přivezla bod z Lipníku


Branky


12

Fotbalisté Vladislavi vybojovali na půdě Lipníku jeden bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Lipník přivítal na svém hřišti fotbalisty z Vladislavi. Lípník si v posledním zápase přivezl bod z Nových Syrovic a Vladislav odně nečekaně podlehla na svém hřišti Hartvíkovicím. Poslední vzájemný zápas skončil velmi těsnou výhrou Vladislavi v poměru 1:0. Zápas se hrál za velmi teplého počasí. Lépe začali hosté z Vladislavy. Po počáteční zastřelované se střelecky prosadil ve 12. minutě Petr Vyletěl a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí se snažili o brzké vyrovnání, což se jim nakonec podařilo ve 33. minutě, kdy byl autorem domácí kanonýr Rudolf Šťáva - 1:1. Do konce poločasu již žádné mužstvo nestrhlo vedení na svoji stranu, takže se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. Diváci se tak určitě měli ve druhém poločase na co těšit. 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. A tak se oba týmy musely spokojit s jedním bodem, což byla pro oba celky určitou bodovou ztrátou. Především Vladislav hledá loňskou formu, kdy ztratila v deseti zápasech méně bodů než po pěti letošních odehraných zápasech. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Zápas byl takřka vyrovnaný, čemuž nakonec odpovídalo i skóre.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - M. Tretera [-] , P. Burian [-] , J. Burian [-] , J. Brabenec [-] - M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] , A. Kisela [-] , Š. Vala [-] - D. Vozár [-] (85. T. Kratochvíl [-] ) , R. Šťáva [-] -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - J. Hrůza [-] , M. Chalupa [-] , J. Slíva [-] , J. Martinovský [-] - O. Krátký [-] , D. Veleba [-] , J. Orálek [-] (72. K. Čihal [-] ) , F. Macek [-] , M. Hort [-] (68. M. Tůma [-] ) - P. Vyletěl [-] (36. P. Petz [-] )

ŽK: 46. R. Šťáva , 53. J. Brabenec .
Hráči zápasu: Z. Svoboda - M. Chalupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - TRETERA Karel, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tento zápas by měl přinést vyrovnáný průběh a nakonec i vyrovnané skóre.

Tip: remíza