Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice doma přehrály jasně Chlístov


Branky


12

Moravské Budějovice po další výhře nad Chlístovem nadále drží stoprocentní bodovou bilanci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první polovině zastřílely

Domácí "áčko" se hned od úvodu snažilo držet míč a hrát kombinační fotbal. Soupeř z Chlístova přijel s odlišnou taktikou, kdy celý zápas spoléhal na nakopávané míče a hroťáka Miroslava Svobodu. Skóre se poprvé měnilo v 10. minutě, když ho otevřel domácí útočník Josef Kosmák - 1:0. O dvě minuty později to bylo již 2:0. Jan Horecký stál na konci pohledné kombinace a razantní střelou propálil Martina Hagaru. Druhý gól domácí hráče spíše ukolébal než uklidnil a vypadli z role. Přesto přišla velká šance opět na straně domácích. Kamil Svoboda v samostatném úníku nechal vyniknout hostujícího brankáře. Otěže na patnáct minut převzal Chlístov. Ve 20. minutě se přes tři hráče prokličkoval hostující Karel Kocmánek až do velkého čtverce, ale Tomáš Kyzlink jeho střelu vyrazil a poradil si i s dorážkou Robina Štolby. Poté dostal ideálně míč do běhu za obranu domácích slávistický střelec Miroslav Svoboda, jenž už propasíroval míč přes Tomáše Kyzlinka a vrátil hosty do zápasu - 2:1. Rozhodnutí celého utkání však přišlo ještě do poločasu. Na centr z rohového kopu si nádherně naskočil Jan Čech a poslal ho nechytatelně hlavou na zadní tyč - 3:1. Pět minut před koncem základní hrací části se za obranou zjevil Kamil Svoboda a tentokrát se proti Hagarovi nemýlil - 4:1. Další šance zůstali v první půli nevyužité. Za zmíňku stojí krásné sólo Vojtěcha Duška, který se z pravé strany prokličkoval přes tři hráče až k hostujícímu brankáři, ale jeho dloubáček branku minul. 

Domácí si výhru pohlídali

 Ve druhé půli už se na hřišti spíše chodilo než běhalo. Chlístov neohrozil branku Tomáše Kyzlinka už vůbec a hrálo se především na útočné půli domácího mužstva. Brankovou tečku v zápase udělal již po šesti minutách druhé pětačtyřicetiminutovky agilní Martin Pařízek, který byl nejaktivnější hráčem celého utkání. Kapitán domácího prvního mužstva si na vápně hezky obhodil bránícího soupeře a přízemní střelou na zadní tyč rozvlnil síť za Hagarem po páté. Po této brance už tempo upadlo na obou stranách a zápas se prakticky už pouze dohrával. Pokud už se objevila nějaká šance, tak si s ní poradil hostující Hagara, který postupně vychytal Jana Čecha či Vlastu Novotného. Největší šanci druhé půle měl Kamil Svoboda, který deset minut před koncem utkání pelášil ze strany sám na Hagaru, který jeho pokus vytěsnil pouze k dobíhajícímu Josefu Kosmákovi, jenže ten odkrytou branku přestřelil. Zápas tedy skončil 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzy vedli o dvě branky. Poté jsme ale vypadli z tempa. Chlístov se vrátil na chvíli do utkání a deset patnáct minut nás přehrával, což vyústilo zaslouženým snížením. Podařilo se nám ale odskočit ještě do poločasu dvěma brankami a tím jsme zápas rozhodli. Hned na začátku druhé půle přidal pojistku Martin a tím pádem bylo rozhodnuto. Od této branky už se nikomu nic vymýšlet nechtělo a čekalo se na konečný hvizd."




Sestavy


SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] , V. Dušek [-] (74. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] (46. L. Veselý [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , J. Čech [-] (74. M. Premar [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Uhlíř [-] , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] (76. M. Rygl [-] ) , M. Mejzlík [-] , M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] , K. Kocmánek [-] (46. R. Hruška [-] ) , D. Brestovský [-] (46. L. Hrbáček [-] ) , F. Wortner [-]

ŽK: 31. J. Horecký .
Hráči zápasu: J. Kosmák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRANC Miloš - ŠIMKA Jaroslav, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jeden ze šlágrů kola by měl zůstat v režii domácích, tím pádem jejich výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích