Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


12

Horní Újezd dokázal na hřišti Třebelovic vzdorovat první poločas, ale z výhry se nakonec přeci jen radoval Třebelovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Třebelovice přivítaly na svém hřišti Horní Újezd. Zatímco Horní Újezd zvítězil na půdě Koněšína, Třebelovice prohrály na půdě aspiranta postupu Moravských Budějovic B  2:4. Do utkání vstoupili lépe domácí hráči a od začátku drželi balon více na kopackach a snažili se tvořit hru. Hosté z Ujezda ovšem ze začátku utkání bránili velmi solidně a naopak hrozili rychlými brejky, se kterýma dlí domácí hraci problémy. Po pulhodine hry dostali hoste zahravat pokutový kop po faulu Janička a hoste se ujali vedení. Opareni domácí hraci v tu chvíli kupili jednu chybu za druhou a hoste se v tu chvíli dostali do zaslouženeho dvoubrankoveho vedení. V závěru poločasu domácí dokázali snizit po standardní situaci, kdy se prosadil Rakušan.

 

 

 

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Do druhého poločasu domácí hraci vlitli se snahou otočit vývoj utkání, což se jim nakonec podařilo. Domácí hraci zaplnili na vyšší obrátky a během dvaceti minut se dostali do vedení 3:2. Hoste dokázali ještě zásluhou Rezace vyrovnat, ale domácí hraci zatlačili hosty do ještě větší defenzívy a hlavně ze standardních situaci dokázali vstřelit další branky a zaslouženě zvítězily.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Vstup do utkání nebyl podle našich představ. Měli jsme obrovský problém se složením základní sestavy a když jsme prohrávali 0:2 bylo mužstvo velmi dole. Do druhé půle jsme si v kabině vyříkáli pár věcí a utkání zaslouženě otočili a brali tři body.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - A. Krejčí [-] (21. J. Jurka [-] ) , L. Procházka [-] (56. J. Sedláček [-] ) , O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , V. Dobrozenský [-] (41. K. Skoumal [-] ) , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

TJ Sokol Horní Újezd
V. Pavlík [-] - V. Cafourek [-] , T. Sigmund [-] (46. L. Loucký [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (68. V. Štaffa [-] ) , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , T. Vávra [-] , O. Uličný [-] , M. Řezáč [-]

ŽK: 32. S. Michal .
Hráči zápasu: J. Rakušan - Š. Čermák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VÁCLAVEK Jan, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice budou na svém hřišti jasným favoritem a dokráčí si pro všechny body.

Tip: výhra domácích