D. Kopuletý 51. (p.)
M. Záviška 60.
D. Kopuletý 62. (p.)
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice otočil zápas že Studencem


Branky


51. D. Kopuletý (p.) , 60. M. Záviška , 62. D. Kopuletý (p.) - 31. K. Mrňa , 74. J. Strnad
5

Fotbalisté Studence neudrželi na půdě Hartvíkovic vedení z první půle a jedou domů bez bodového zisku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do první půle nastoupili domácí málo aktivní směrem dopředu. Ve 30. minutě zahrávali hosté rohový kop na přední tyč a hlavou se prosadil Karel Mrňa - 0:1. Až poté se domácí trochu vzpamatovali, ale šance Dominika Horkého zůstala nevyužita a následně David Kopuletý nastřelil břevno. Do kabin tak šli velmi spokojeni hosté. Zápas byl však ještě otevřený a domácí doufali ještě v obrat výsledku.

Domácí i díky dvoum penaltám otočili zápas cz

Do druhé půle nastoupili domácí s mnohem větší aktivitou. V 51. minutě po ruce hostujícího hráče zahrával David Kopuletý pokutový kop a jeho proměněním vyrovnal na 1:1. V 60. minutě po pěkné akci se míč dostal ke zkušenému Záviškovi a ten střelou nedal brankáři šanci - 2:1. A hned v 62. minutě po centru byl faulovaný Dominik Horký a k pokutovému kopu se opět postavil David Kopuletý a proměněnou penaltu zvýšil na 3:1. Domácí si dál vytvořili šance, které zůstali bohužel nevyužitý. Domácí vstřelili ještě jednu branku, ta ovšem pro údajný ofsajd nebyla uznána. V 74. minutě špatné vyběhnutí domácího brankáře a dorážce Strnada znamenalo změnu stavu na 3:2. Do konce zápasu už branka nepadla a tak se domácí radovali z výhry a prvních tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: První poločas byl z naší strany špatný, byly jsme málo aktivní. Druhý poločas byl ovšem z naší strany mnohem lepší a zápas jsme otočili v náš prospěch. Mrzí mě, že jsme z tolika šancí nepřidali uklidňující branku a nakonec jsme si po chybě sami udělali z utkání drama!




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Outulný [-] (74. J. Melkes [-] ) , R. Sýkora [-] - D. Pipek [-] (88. P. Vlk [-] ) , M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] (88. V. Rous [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] (74. J. Dvořák [-] ) , K. Sýkora [-] (46. M. Záviška [-] ) -

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - V. Kučerňák [-] (42. R. Turoň [-] ) , M. Mrňa [-] , P. Matějek [-] , P. Rousek [-] , R. Kryštof [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (51. F. Hájek [-] ) , L. Matějek [-]

ŽK: 15. K. Sýkora , 21. D. Pipek , 71. M. Outulný .
Hráči zápasu: D. Horký , M. Záviška - J. Strnad .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - BULÍN Filip, TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovicím se loňská podzimní část příliš nepovedla, proto bude důležitý vstup do soutěže.

Tip: výhra domácích