Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vezou jasnou výhru z Výčapů


Branky


5

V prvním zápase sezóny Výčapy nestačily na svém hřišti na silné Moravské Budějovice a podlehly 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

 V příznivém fotbalovém počasí zajíždělo budějovické "áčko" na horkou půdu do Výčap. Hned od první minuty byla od hostujících hráčů vidět chuť diktovat tempo hry a zaslouženě se také dostali do vedení. Libor Veselý zatáhl po sedmi minutách míč do šestnáctky, našel volného Kamila Svobodu a ten se z hranice penaltového puntíku trefil přesně k tyči - 0:1. Poté mohl Kamil Svoboda stav skóre navýšit, ale jeho střelu zpoza vápna výtečně vytáhl na roh domácí brankář Semerád. Z následného rohu se ve skrumáži nejlépe zorientoval Matouš Neubauer a levačkou z voleje propálil vše co mu stálo v cestě - 0:2. Poté zahrozily i Výčapy. Dlouhý nákop Pecky si zpracoval za obranou Tomáš Matoušek, zakončit pod tlakem však nedokázal. Příležitost odskočit na rozdíl tři branek ve 39. minutě odmítl Martin Pařízek, který na hranici vápna mířil z voleje nad. 

 

 

 

 

Hosté přidali další dvě branky

S dvoubrankovým vedením začali hostující hráči druhou polovinu hry a po třech minutách mohlo být zase o něco lépe. Odražený míč se ve vápně zakutálel přesně na pravačku Kamila Svobody, který však mířil, nebo spíše nemířil, hodně vedle. Klid na kopačky hostujících hráčů však obratem přinesl Jan Horecký, jenž si po hezké kombinaci tváří v tvář poradil s domácím brankářem - 0:3. Poté se budějovičtí hráči trošku vytratili ze hry a Výčapy přebíraly iniciativu dlouhými nákopy na aktivního Tomáše Matouška, avšak žádná velká šance na straně hostujícího soupeře nepřicházela. Kousek za vápnem to zkoušel domácí Macek, ale při jeho pokusu na zadní tyč mu scházely centimetry. Tentýž hráč mířil o pár minut později tentokrát na blížší tyč. S jeho pokusem z velké dálky si v klidu poradil Tomáš Kyzlink. O poslední vzrušení v hostující obraně se postaral domácí Kašpárek, který však z otočky mířil vedle. Zápas mohl definitivně rozhodnout Martin Pařízek. Hostující kapitán ale z voleje nepálil dostatečně tvrdě. Následně měl na kopačce gól i Libor Veselý, jenže ten mířil z hranice šestnáctky nikým neobtěžován vedle. Pokusu Mario Premara po kolmici za obranu od Libora opět scházela větší razance. Definitivní tečku za utkáním tak udělal minutu před vypršením základní hrací doby Josef Kosmák, který se po zmatku v domácí šestnáctce dočkal zaslouženého gólu - 0:4.

 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Snažili jsme se hrát aktivně a s míčem na kopačkách, což se nám až do stavu 0:3 dařilo. Poté jsme se na deset, patnáct minut trošku uspokojili a bylo tam pár náznaků, ze kterých mohli domácí snížit. Musím pochválit obranou trojici Čech, Novotný, Benda, kteří si poradili skvěle. Celkově jsme dle mého názoru byli v zápase lepším celkem a zaslouženě jsme zvítězili. Hráli jsme však proti těžkému soupeři a je třeba mu vyjádřit respekt. Hráči jako Honza Pecka nebo Tomáš Matoušek budou patřit k tomu nejlepšímu co v okresním přeboru bude nastupovat. Výčapy se budou pohybovat v tabulce vysoko.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] (67. M. Kouřilek [-] ) , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] (67. R. Nikrmajer [-] ) , D. Matoušek [-] (31. R. Macek [-] ) , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] , R. Večeřa [-] (53. L. Kašpárek [-] )

SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] (68. M. Premar [-] ) , L. Veselý [-] , J. Kosmák [-] , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (84. M. Šabatka [-] ) , V. Dušek [-] (77. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , V. Novotný [-] , P. Benda [-]

ŽK: 80. R. Macek - 32. J. Horecký , 90. M. Šabatka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VRZAL Vlastimil, NIKRMAJER Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Jediným nováčkem soutěže jsou Moravské Budějovice, které hrály ještě minulou sezónu IB třídu. Hned v prvním zápase budou zajíždět na nebezpečnou půdu do Výčapů.

Tip: výhra domácích