Domácí neporazitelnost Plačkova pokračuje!


Branky


2

K prvnímu soutěžnímu zápasu (předchozí byl odložen na 28.9. 2021) nastoupil domácí tým s odhodláním prodloužit domácí neporazitelnost (v minulém ročníku doma neprohrál). Za zápasovou reportáž velice děkujeme Lukáši Filínskému!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten za nerozhodného stavu

Od začátku utkání se hrál rychlý fotbal se spousty šancemi na obou stranách. Domácí udeřili ve 34. minutě, kdy po špatně zahrané malé domů hostující brankář doslova daroval míč domácímu útočníkovi P. Vavřičkovi, který se nemýlil a míč s přehledem poslal do zcela odkryté hostující brány. - 1:0. Hned o 4 minuty později mohl domácím navýšit vedení kapitán T. Vrána, ale bohužel jeho střela skončila pouze na tyči hostující brány. Hosté vyrovnali ve 44. minutě, kdy po ztrátě míče od domácího hráče hosté nacentrovali míč do vápna, kde si ho našel nikým nepokrytý T. Bečka a nedal domácímu brankáři žádnou šanci. - 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Domácí nepolevili a v závěru zápasu rozhodli utkání ve svůj prospěch

Od začátku druhého poločasu si hosté vytvořili mírný tlak, ale jejich střely končily buď mimo bránu, nebo v náruči domácího brankáře, a tak udeřili domácí. V 79.minutě minutě si na skvěle kopnutý přímý kop naskočil domácí kapitán T. Vrána a hlavou rozvlnil síť. - 2:1. V 90.minutě z přímého kopu trefil po teči břevno L. Filínský a následoval rohový kop, ze kterého se míč dostal k P. Vavřičkovi a do střelecké listiny se zapsal podruhé. - 3:1. Domácí si tak připsali první 3 body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský (hráč TJ Sokol Plačkov): K zápasu nemám skoro co vytknout. Vytvořili jsme si spoustu šancí,které jsme bohužel neproměnili, ale musím podoktnout, že i soupeř měl spoustu šancí. Vzadu jsme hráli zodpovědně a nedělali jsme zbytečné chyby. Povedl se nám závěr zápasu, kdy jsme dokázali vstřelit dva góly a rozhodnout utkání v náš prospěch. Pro nás jsou to důležité 3 body a já jsem s tímto výsledkem naprosto spokojený!




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - O. Kubů [-] , L. Filínský [-] , P. Vavřička [-] , P. Vašák [-] , T. Vrána [-] , R. Zemek [-] , L. Goldman [-] , M. Vašíček [-] , Z. Štěpán [-] , F. Mottl [-]

TJ Sokol Božejov
M. Zabloudil [-] , J. Matouš [-] , M. Carva [-] , V. Kocián [-] , P. Smítka [-] , L. Smrčka [-] , J. Šátek [-] , J. Aldorf [-] , J. Menhard [-] , T. Bečka [-] , R. Šebesta [-]

Počet diváků: 53. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KREJČÍ Václav (N), PELÍŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 8. 2021 21:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů