3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín si na svém hřišti poradil s Obrataní a zvítězil 3:0


Branky


9

V 10. kole se na půdě Ústrašína představila Obrataň, která nemá nejlepší začátek sezóny a nachází se na předposledním místě. Za to Ústrašín zažívá docela povedenou sezónu a chtěl by navázat na úspěšné utkání, kdy dokázal porazit rezervu Kamenice 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení kanonýr Vonásek

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější domácí, kteří chtěli od začátku diktovat tempo hry a potvrdit roli favorita. Ovšem zajímavé a slibné příležitosti byli k vidění na obou stranách. V 10. minutě se ovšem dostali domácí do vedení, kdy si přesný centr našel Vonásek a hlavou nekompromisně zakončil. Tato úvodní branka dala Ústrašínu klid na svých kopačkách, takže více drželi míč a snažili se vytvořit další střelecké pozice. Jednu takovou měl Martin Šoula, který ovšem branku nepřidal. Další pokusy Vonáska a Moravy také brankou neskončily. Ve 41. minutě se mohli domácí radovat podruhé. Pavel Nápravník se nejlépe zorientoval ve vápně Obrataně a našel si centr, jenž bezpečně uklidil mezi tři tyče hostující svatyně. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kteří si vytvořili dvoubrankový náskok.

Ústrašín si bezpečně vedení pohlídal

Ve druhém poločase se obraz hry razantně nezměnil a tak byli opět více na míči domácí. Fanoušci mohli být svědky slibných příležitostí, ale žádná bohužel nezpůsobila gólovou radost. To se zlomilo v 60. minutě, kdy se opět ozval domácí útočník Vonásek. Ten si bravurně převzal průnikovou přihrávku za obranu a s ledovým klidem přehodil hostujícího brankáře. Byl to tak jeho druhý gól v utkání a potvrdil tak svou nepostradatelnou pozici v základní sestavě Ústrašína. Zbytek druhého dějství žádnou změnu skóre nepřinesl a tak se ze zisku tří bodů mohli zaslouženě radovat domácí.

V dalším kole čeká Ústrašín zápas na půdě Černovic. Naopak Obrataň přivítá na svém hřišti mužstvo z Horní Cerekve.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - J. Morava [-] (68. D. Bílý [-] ) , J. Vonásek [-] (69. T. Dedera [-] ) , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (65. D. Starý [-] ) , P. Mareš [-] , P. Nápravník [-] , V. Nevšímal [-] (69. O. Habáň [-] ) , R. Popelka [-] (46. P. Seknička [-] ) , Š. Tůma [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] , M. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vesecký [-] (54. M. Kozár [-] ) , R. Doležal [-] , J. Pavelec [-] , L. Vlach [-] (81. M. Heřman [-] ) , O. Pražák [-]

ŽK: 22. Š. Tůma , 72. T. Jírů - 43. P. Fišer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ŠNICER Jan (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Horký
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní Ústrašín potvrdí, že v domácím prostředí jsou velice nepříjemný protivník a budou brát všechny body v suchém tričku.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích