Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova dokázala zvítězit na hřišti Obrataně 3:2


7

Nedělní odpoledne připravilo pro fotbalové fanoušky zajímavé utkání. Domácí Obrataň přivítala na svém hřišti Pacov B, který chtěl odčinit vysokou domácí porážku s Kamenicí nad Lipou. Domácí také chtěli odčinit porážku a využít tak domácího hřiště ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov poslal do vedení Vítámvás

Od první minuty byli aktivnější hosté, kteří se snažili získat převahu na svoji stranu a vytvořit si několik zajímavých střeleckých příležitostí. Jejich aktivita byla odměněna brzkou brankou, kterou v 7. minutě vstřelil Vítámvás, když dokázal využít zahrávání rohového kopu a ve vápně si našel odražený míč, který s přehledem dokázal vtěsnat mezi tři tyče domácího brankáře. Druhý gól přidal Pacov ve 14. minutě, kdy se opět z rohového kopu prosadil Rathouský. Hosté šli tak velmi brzy do vedení a na Obratani bylo, aby se pokusila změnit obraz hry. Důsledkem bylo snížení, které měl na svědomí Doležal. Ten využil přesné průnikové přihrávky a následný samostatný nájezd bezpečně proměnil. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří zásluhou Vítámváse a Rathouského vedli 2:1.

Vítězství Pacova potvrdil Jaroslav Přibyl

Druhé dějství začali opět aktivněji hosté, ale na počet střeleckých příležitostí to bylo velmi vyrovnané. Diváci tak mohli vidět opravdu zajímavou podívanou, která byla doplněna především snahou ovládnout střed hřiště a urvat vítězství na svou stranu. Třetí a rozhodující branku utkání, která pomohla Pacovu, měl na svědomí Jaroslav Přibyl. Ten dokázal využít přesné přihrávky Vítámváse a bezpečně vstřelil vítěznou branku. Obrataň poté už dokázala pouze snížit, když se 79. minutě prosadil Kudrnáč. Rezerva Pacova si tak odváží z Obrataně cenné tři body.

V dalším kole čeká domácí utkání se suverénními Černovicemi. Naopak Obrataň čeká výjezd do Červené Řečice, která bude chtít odčinit prohru 2:3 z Kamenice nad Lipou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Pacov B
Dominik Přibyl: „První poločas rozhodně lepší po Pacov. Mohli jsme klidně přidat o 2-3 branky více a zbytečně jsme obdrželi branku. Druhý poločas už jsme to spíše hodně odbojovali, ale zbytečně jsme se v závěru strachovali o výsledek.“



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - P. Fišer [-] , M. Kudrnáč [-] (80. M. Vesecký [-] ) , F. Tomovič [-] , F. Hovorka [-] (25. M. Vlach [-] ) , D. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , R. Doležal [-] (61. M. Vlach [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Slavoj Pacov B
D. Přibyl [-] - J. Rathouský [-] , J. Přibyl [-] , R. Vítamvás [-] , T. Kuran [-] , L. Václavík [-] , M. Mička [-] (88. J. Diviš [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Kučera [-] , L. Váňa [-] , P. Novotný [-] (73. J. Kuran [-] )

ŽK: 58. J. Pavelec - 45. M. Mička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - TÁBORA Rudolf (N), HOLEJŠOVSKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Jan Brázda
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím Obrataní, která je doma velmi nepříjemná.

Tip: výhra domácích

Zde věřím Obratani, která je doma velmi nepříjemná.

Tip: výhra domácích