4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice na domácí půdě nezaváhaly a porazily rezervu Speřic 4:2


Branky


22. Š. Paclík , 27. R. Kubů , 71. R. Kubů , 77. P. Jůn - 5. M. Švec , 16. J. Boček
7

Nedělní dopoledne připravilo pro fotbalové fanoušky atraktivní utkání, které od prvních minut slibovalo vyrovnanou a napínavou hru. Dosud suverenní Černovice na své půdě přivítaly rezervu Speřic, která chtěla navázat na úspěšné domácí utkání proti Obratani, kdy zvítězila 1:0. Naopak Černovice chtěly potvrdit fantastickou šňůru bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice musely dotahovat dvoubrankovou ztrátu

Od prvních minut byli aktivnější hosté, kteří šli také velmi rychle do vedení, kdy se v 5. minutě utkání prosadil hostující M. Švec. Na jeho povedenou branku navázal o deset minut později jeho spoluhráč J. Boček a tým ze Speřic tak šel do dvoubrankového náskoku. Po těchto dvou rychle obdržených brankách se obraz hry vyrovnal a mužstvo Černovic si vytvořilo mnoho slibných brankových příležitostí. Zásadním momentem utkání bylo vyloučení Bočka, který zmařil slibně se rozvíjející akci domácích a musel se smířit s červenou kartou a předčasným odchodem do kabin. Díky této početní převaze dokázal snížit z přímého kopu domácí Paclík. O vyrovnání se poté postaral Kubů. Druhá branka padla taktéž z přímého kopu, který výborně sehrála dvojice Kubů-Paclík. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

Obrat utkání dokonal Richard Kubů

Druhý poločas byl už v režii domácích, kteří dokázali oslabené Speřice zatlačit a nedovolili jim vytvoření brankové příležitosti. Domácí byli aktivnější na míči, rychlejší a zaslouženě dokázali skóre otočit, když se prosadil R. Kubů. Další branku domácích přidal v 77. minutě skvěle hrající Jun. Černovice tak potvrdily skvělou formu a dokázaly otočit nepříznivý vývoj utkání a zvítězit 4:2. Nebýt vyloučení na straně Speřic mohl být zápas remízový, ale současné formě Černovic se v početním oslabení nedá vzdorovat.

V dalším kole zavítá mužstvo Černovice do Pacova, kde sehraje utkání s místní rezervou. Speřice čeká také výjezd na hřiště soupeře. Tentokrát se představí na půdě Žirovnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Šimon Paclík: „Začátek zápasu ovládli hráči Speřic, ale hráče Černovic to nepoložilo. A utkání vyhráli díky síle týmu a početní převaze domácích.“




Sestavy


TJ Sokol Černovice
M. Nowák [-] - M. Buček [-] , P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] (72. D. Dao [-] ) , J. Filípek [-] (60. P. Krejčí [-] ) , O. Hodina [-] , J. Vlach [-] , D. Růžička [-] (84. J. Hromadník [-] ) , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , R. Kubů [-]

TJ Dálnice Speřice B
P. Maďar [-] - V. Zach [-] , J. Boček [-] , L. Svoboda [-] (46. J. Moravec [-] ) , V. Alenka [-] - J. Merunka [-] , P. Jiřík [-] , T. Krčil [-] , T. Krejčí [-] , P. Nápravník [-] - - M. Švec [-] (54. M. Záviška [-] )

ŽK: 81. D. Růžička , 90. O. Hodina - 50. M. Švec . ČK: 20. J. Boček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÍTEK Tomáš - VOŠAHLÍK Karel (N), SVOBODA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Jan Brázda
Tip experta: výhra domácích

Zde bude záležet v jaké sestavě přijedou hosté, jestli budou posílení o hráče z A týmu, i tak si ale myslím, že Černovice doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Zde bude záležet v jaké sestavě přijedou hosté, jestli budou posílení o hráče z A týmu, i tak si ale myslím že Černovice doma nezaváhají.

Tip: remíza