Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice si poradily s rezervou Žirovnice a zvítězily suverénně 9:0


Branky


10

V 6. kole přivítala rezerva Žirovnice tým z Černovic, který hraje v naprosto skvělé formě. Černovice chtěly navázat na vítězství 3:1 s Obrataní. Domácí chtěli využít domácího hřiště a odčinit selhání z Horní Cerekve, kde prohráli vysoko 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po brance Štefla

Od prvních minut byli aktivnější hosté, kteří si téměř okamžitě začali vytvářet brankové příležitosti a diktovat tempo hry. O úvodní branku se postaral v 15. minutě hostující záložník Štefl, který nedal svým pokusem domácímu brankáři šanci. Stejný hráč se prosadil o 10 minut později a zvýšil tak na dvoubrankové vedení pro hosty. Skóre se měnilo potřetí v 31. minutě, kdy se prosadil Ondřej Hodina a bylo tak zřejmé, že se schyluje k dalšímu vysokému vítězství Černovic. Poslední branku úvodního dějství měl na svědomí Šimon Paclík. I jeho zásluhou tak odcházeli hosté do kabin spokojenější, naopak domácí měli nad čím přemýšlet.

Černovice přidaly dalších pět branek

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. V 53. minutě se prosadil Vladislav Štefl, který tak dovršil hattrick. Za dvě minuty na něj navázal Paclík, který taktéž nedal domácí obraně šanci. Svůj skvělý výkon uzavřel v 59. minutě Štefl, když vstřelil svůj čtvrtý gól a dokázal tak, že od začátku soutěže hraje ve skvělé formě. Na jeho výkon skvěle reagoval Paclík, který v 62. minutě dovršil hattricku a uzavřel tak svůj tříbrankový osobní účet. Devátou branku Černovic vstřelil překvapivě někdo jiný z dvojice Štefl-Paclík a byl to sváteční střelec Daniel Hora. Ve zbytku utkání už k žádné změně skóre nedošlo. Došlo ovšem ke změně v početním stavu hráčů na hřišti, když si červenou kartu vysloužil domácí kapitán Jan Metlička, jehož prohřešek označil rozhodčí za hrubé nesportovní chování. Další minuty si už hosté naprosto bezpečně pohlídali a suverénním způsobem tak zvítězili na hřišti Žirovnice 9:0. Za zmínku stojí především výkony hostujícího Štefla a Paclíka.

V dalším kole se Černovice představí na domácím hřišti proti Spečicím. Naopak Žirovnici čeká volný víkend.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Malý [-] , J. Mach [-] , O. Kolář [-] , R. Kopejtko [-] , R. Bártů [-] , M. Veselý [-] , J. Metlička [-] , P. Houška [-] , P. Doležal [-] , O. Havlů [-] (45. P. Kolář [-] )

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - V. Štefl [-] , P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] (63. J. Hromadník [-] ) , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] (75. D. Dao [-] ) , J. Filípek [-] (45. D. Hora [-] )

ŽK: 87. J. Mach . ČK: 77. J. Metlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KOLÁŘ Zdeněk (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Duba
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase žádné drama neočekávám. Žirovnické "letiště" bude domácím paradoxně nevýhodou. Tým z Černovic prodlouží vítěznou sérii a nažene si skóre.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů