Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Jiřice si suverénně poradily s rezervou Pacova a zvítězili 9:1


Branky


15. J. Dvořák (p.) , 18. P. Pech , 45. J. Plaček , 60. P. Příhoda , 71. J. Plaček , 74. P. Pech , 78. J. Řezáč , 82. J. Vincenc , 88. P. Pech - 65. J. Hanek
11

Jiřice přivítaly na svém hřišti rezervu Pacova, který přijel do Jiřic s velmi mladými hráči, ale takové gólové odpoledne čekal asi málokdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Dvořák

Od prvních minut byli aktivnější domácí a od začátku bylo jasné, že budou mít převahu. Rezerva Pacova přijela v dosti omlazené sestavě a domácí se prakticky celé utkání dařilo držet míč na vlastních kopačkách. Fanoušci mohli vidět mnoho pohledných kombinací a slušných střeleckých příležitostí. O první branku utkání se postaral J. Dvořák, který proměnil pokutový kop, jenž byl nařízen po faulu domácího Pecha. Ten prosadil jen o pár minut později. Na konečné poločasové skóre upravil po krásném přenesení hry J. Plaček. Do kabin tak odcházelo spokojenější mužstvo domácích.

Střelecké představení pokračovalo i v druhém dějství

Po poločasové přestávce opět vstoupilo aktivněji mužstvo domácích a na svůj výkon z prvního poločasu okamžitě navázali. V 60. minutě se prosadil Příhoda. Z několika má šancí, které si Pacov vytvořil, nakonec přece jenom padla branka. O jedinou branku hostujících se postaral Jakub Hanek, který využil přesné průnikové přihrávky od Pučálka. Na nějaký pokus o obracení nepříznivého výsledku to nevypadalo. Naopak Jiřice přidaly ještě dalších pět branek, kdy se prosadili Plaček, Řezáč, Vincenc a dvakrát Pech. Pacov si tak odvážel z Jiřic potupnou porážku, naopak Jiřice slaví suverénní vítězství.

V dalším kole Jiřice pocestují do Červené Řečice. Mužstvo Pacova přivítá na svém hřišti Kamenici nad Lipou, která porazila 3:1 Speřice B.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc: "Pacov přijel v poměrně oslabené sestavě plné kluků ještě dorosteneckého věku, což nám jistě usnadnilo cestu za vítězstvím. Celý zápas jsme byli kombinačně lepší a míč soupeři moc nepůjčovali. Zaslouženě jsme tak zvítězili."




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Příhoda [-] , V. Křepinský [-] (46. P. Novák [-] ) , P. Pech [-] , M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] (71. J. Řezáč [-] ) , T. Jůzl [-] , M. Petřík [-] (66. T. Pech [-] ) , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - P. Novotný [-] , J. Rathouský [-] , M. Pučálek [-] (79. J. Papež [-] ) , L. Václavík [-] - J. Pražák [-] , D. Homolka [-] , M. Jiříček [-] (69. J. Poduška [-] ) , D. Přibyl [-] - J. Hanek [-] , P. Petrů [-] -

ŽK: 48. P. Pech .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machač Lukáš - SADSKÝ Stanislav (N), FLÍGR Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Dominik Rážek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Pacov naváže na domácí vítězství a s Jiřicemi si také poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích