Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň přivítala na domácím hřišti rezervu Žirovnice a nakonec dokázala v dramatickém utkání získat všechny body na svou stranu.


Branky


10

Oba týmy vstupovaly do utkání s velmi nepříznivou bilancí. Bodovat v tomto utkání byla v podstatě povinnost a motivace, v podobě prvního vítězství od začátku soutěže, byla obrovská. Fotbaloví fanoušci byli jistě natěšení, zvláště ti domácí, neboť se toto mistrovské utkání odehrávalo v rámci kulturního odpoledne Obrataňské dovádění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel hned v úvodu domácí Pavelec

 

Hned od prvních minut převzali aktivitu domácí, což vyvrcholilo brzkým gólem, kdy se ve 4. minutě prosadil hlavičkou Pavelec. Po vstřelení první branky se hra vyrovnala a počet střeleckých příležitostí rostl. První poločas ovšem žádnou další radost z gólu nepřinesl, jelikož žádné pokusy neohrozily výrazně branku soupeře. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Obrat se nakonec nekonal

 

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, když D. Kudrnáč zvýšil na 2:0, bylo pro Žirovnici téměř nepředstavitelné zvrátit tento výsledek. Ta utkání však utkání nevzdala, naopak začala zvyšovat tlak. Toto snaha vyústila nejprve ve snížení, kdy se z rychlého protiútoku prosadil R. Kopejtko, a nakonec vyvrcholila vyrovnáním, které přišlo v 73. minutě. Autorem vyrovnávací gólu byl J. Kocourek. Když už to vypadalo na dělení bodů, tak si o slovo řekl opět skvěle hrající Pavelec. Ten se dokázal deset minut před koncem prosadit a vstřelil vítězný gól, který měl v tomto případě cenu zlata. Obrataň tak po nevydařeném vstupu do sezóny získala první body. Naopak Žirovnice si na ně musí ještě minimálně do příštího kola počkat.

Další kolo sehraje mužstvo Obrataně proti dosud stoprocentním Černovicím. Žirovnice se představí v Horní Cerekvi, která hraje ve skvělé formě.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Pařil [-] , J. Pavelec [-] , F. Tomovič [-] , M. Vlach [-] , O. Pražák [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Vlach [-] (26. M. Vesecký [-] ) , M. Kudrnáč [-] , D. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Jirsa [-] , R. Kopejtko [-] , M. Rušil [-] , R. Bártů [-] (73. L. Severa [-] ) , J. Kocourek [-] (88. O. Kolář [-] ) , M. Veselý [-] , O. Havlů [-] , M. Drápal [-] , P. Doležal [-] , P. Houška [-]

ŽK: 77. D. Kudrnáč , 89. P. Kudrnáč - 77. P. Doležal .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - OCH František, BLOUDEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Petr Mareš
Tip experta: výhra domácích

Obratani bude hrát do karet domácí prostředí. Naopak Žirovnice se zpočátku soutěže nepotkává s nejlepší formou. Věřím ve výhru domácích, kteří potřebují po špatném vstupu do soutěže bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů