3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dramatické koncovce domácí vítězství udrželi


Branky


14. M. Čada , 19. J. Černík , 39. J. Černík (p.) - 41. R. Klazar , 79. J. Řežábek
0

Letohrad a Dvůr jsou mužstva, které se dobře znají. Tentokrát Dvůr tahal za kratší konec a pouze díky střelecké nepotenci domácích, se ještě dokázal dostat do hry. Letohrad si v tomto zápase vytvořil víc brankových příležitostí, a proto zaslouženě zvítězil.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v síti hostí rozhodly první poločas

V jarní části šla z výkonů hostů hrůza, ale dnes Dvůr svou pověst nepotvrdil. Domácí od začátku hýřili aktivitou a odměnou jim byla úvodní branka navrátilce Michala Čady. Poté začala úřadovat další nová akvizice v Letohradském dresu. Martin Černík se uvedl pěknou, ale hlavně přesnou střelou a poslal Letohrad do dvoubrankového vedení. V 28.minutě měli hosté vynikající příležitost ke skórování, ale domácí Vaniš střelu zastavil. Domácího Černíka hra bavila a hosté ho zastavovali pouze za cenu faulů. Jeden ovšem přepískli a kopala se penalta. Sám faulovaný Černík ji bezpečně proměnil. Poté se konečně ke slovu dostali i hosté a Klazar snížil na 3:1. Poločas skončil lépe pro spokojenější domácí.

Druhý poločas hosté zdramatizovali

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči a vytvářeli si šanci za šancí. Jenomže buď byla branka Dvora zakletá, nebo předváděl skvělé zákroky hostující gólman. Když v 63.minutě neproměnil Čada úplně jasnou gólovku, tak to hosty nakoplo.  V 66.minutě se Dvůr mohl dostat na dostřel. Ale rána Vágnera letěla těsně vedle. Hostům se nakonec trefit povedlo až v 79.minutě Řežábkem a rázem zde bylo nečekané drama. Dvoru Králové toto snížení dalo křídla a najednou se domácí strachovali o vedení. V hodně vypjatém závěru domácí svůj náskok ubránili.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Letohrad - Jaroslav Faltus: Naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Již v prvním poločase jsme mohli vést 5:0 a bylo by hotovo. Zápas jsme si zbytečně zdramatizovali, ale naštěstí dovedli do vítězného konce.




Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - M. Čada [-] , Z. Konečný [-] (90. J. Černohous [-] ) , J. Černík [-] (74. T. Kabourek [-] ) , M. Linhart [-] (53. M. Strasmeier [-] ) , O. Kail [-] , P. Šponar [-] (87. M. Pokorný [-] ) , R. Krystl [-] (50. M. Lorenc [-] ) , M. Vaniš [-] , J. Stejskal [-] , P. Štěpán [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - J. Podolník [-] , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , P. Tomeš [-] (56. M. Kruliš [-] ) - F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] , J. Řežábek [-] (84. V. Hák [-] ) , M. Hruška [-] - R. Klazar [-] , R. Vágner [-]

ŽK: 62. P. Štěpán , 72. J. Černík , 79. M. Lorenc , 91. J. Černohous - 39. P. Tomeš .
Hráči zápasu: M. Čada - J. Řežábek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rais Ondřej - HANOUSEK Karel, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.