0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia vyhrála i počtvrté v řadě


Branky


0

Hostující Olympia se v druhém poločase rozehrála a čtyři góly v síti domácích znamenaly další tříbodový zisk. Olympia je tak bezpečně v čele tabulky s plným počtem bodů. Domácí tým byl hostům vyrovnaným soupeřem pouze v prvním poločase. Po obdržené brance se již nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

První poločas by se dal nazvat jako vyrovnaný. Hosté měli opticky častěji míč na kopačkách, ale žádnou loženou šanci si nevytvořili. Domácí hrozili z rychlých brejků a do první velké šance se dostali v šestnácté minutě. Domácí Hačka se dostal do velice slibné pozice, ale ani nadvakrát nepřekonal gólmana Kobose. No a třetí dorážka už letěla nad hostující bránu. Kdoví, jak by se vyvíjel zápas, kdyby toto tutovku domácí proměnili. Tato šance byla sice největší v prvním poločase, ale domácí měli minimálně ještě dvě možnosti ke skórování, ale situace vyřešily špatně. Olympia hrál v první půlce proti větru a i možná to se projevilo na lepších šancích domácího týmu. Nicméně v prvním poločase branka nepadla a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

V druhém poločase čtyři góly Olympie

Plány domácího trenéra a hráčů se rozsypaly jako domeček z karet hned v úvodu druhého poločasu. Hosté totiž hned v první minutě vstřelili branku, když se trefil Omovie, za pomoci teče domácího hráče. Hosté vedli 0:1 a to byla voda na jejich mlýn. Za dalších deset minut přidal Omovie svou druhou branku a bylo rozhodnuto. Domácí tým se sice snažil výsledek zkorigovat, ale v cestě za úspěchem mu stála vynikající obranná hra hostí v čele s gólmanem Kobosem. V závěru utkání hosté své skóre navýšily až na 0:4. Když na 0:3 zvyšoval v 86.minutě Dvořák a v první minutě nastavení se trefil vynikající Očovan. Domácí vůbec nehráli špatně a vytvářeli si i šance. Ale kvalita Olympie byl přece jenom vyšší a hlavně jejich produktivita v druhém poločase byla takřka stoprocentní. Proto je také vítězství Olympie zasloužené.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - Čáp Zdeněk: V prvním poločase jsme měli šance, ale gól se nám nepodařilo vstřelit ani z té nejvyloženější. Kvalita Olympie je jasná, ale přesto mám pocit, že tato porážka je pro nás příliš krutá. Vše rozhodla strašně rychlá branka v úvodu druhého poločasu.

FC Olympia Hradec Králové
Olympia - František Bárta: V prvním poločase jsme hráli proti větru a moc se nám nedařilo, tak to byl opticky vyrovnaný zápas. V druhém poločase jsme ukázali svou sílu a zaslouženě zvítězili. Zároveň bych chtěl fanoušky pozvat na pohárové utkání s Bohemians 1905, které se odehraje tuto sobotu 29.8. od 17:00 na našem domácím hřišti.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , A. Schwarz [-] (76. L. Šindelář [-] ) , J. Nekvinda [-] , T. Skokan [-] - O. Bora [-] (86. R. Šesták [-] ) , R. Hačka [-] , M. Wolf [-] , V. Maxa [-] - M. Antoš [-] , L. Křelina [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Poděbradský [-] , V. Karal [-] - R. Goutsios [-] , M. Ptáček [-] (80. M. Kosař [-] ) , F. Klapka [-] , J. Novotný [-] - K. Omovie [-] (82. J. Dvořák [-] ) , P. Očovan [-] (90. M. Hofman [-] ) , R. Korba [-]

ŽK: 14. M. Wolf , 27. O. Bora , 43. J. Nekvinda , 67. B. Franc - 69. R. Korba , 72. M. Ptáček .
Hráči zápasu: T. Skokan - P. Kobos .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.