0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla zápas


Branky


0

Letohradu se již tradičně proti vysokému Mýtu nedaří a dnes to chtěl zlomit. A to i proto, že si chtěl spravit chuť, po nevydařeném středečním zápase na Olympii. Jenomže celé utkání rozhodla jediná branka hostí, na kterou domácí nestačili odpovědět. A tak se všechny body stěhují do Vysokého Mýta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hodně gólovek, ale gól žádný

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Hned ve třetí minutě utekl po lajně hostující Mach a přesným centrem hledal Fikejze. Gólman domácích výborným zákrokem šanci zlikvidoval. Hosté měli pořád více ze hry a v desáté minutě mohl skórovat Valášek. Míč z rohového kopu směřoval přímo na jeho hlavu, jenomže ani netrefil bránu domácích. Poté se konečně osmělili i domácí a postupně přebrali iniciativu do svých rukou. Do dvou velice dobrých příležitostí se dostal domácí Černík a hlavně ta druhá volala po gólu. To si domácí Čada navedl míč a přesnou přihrávkou našel Černíka, který ovšem trefil pouze tyč hostující brány. Po těchto šancích tempo hry troch upadlo a všechny souboje se odehrávaly spíše mezi vápny. Až do konce prvního poločasu žádná branka nepadla.

Druhý poločas i celý zápas rozhodla jediná branka hostí

Do druhého poločasu provedl Vysokomýtský trenér několik změn, aby oživil hru svého týmu. Jenomže hra pokračovala stejně jako v prvním poločase skončila. Obě obrany hrály velice zodpovědně a šancí bylo jako šafránu. Postupně prostřídali i domácí, ale ani zde to ke většímu zlepšení nevedlo. Nakonec měl největší podíl na výhře hostujícího týmu střídající Sedlák. Chvilku po svém příchodu na hřiště, převzal míč a prosprintoval se s ním až do pokutového územní, kde křížnou přihrávkou našel na zadní tyči Lukáše Živného, pro kterého již nebylo problémem skórovat.  Hosté se tak ujali vedení 0:1 a bylo na domácích, jestli na tento gól dokážou odpovědět. Letohrad se snažil o závěrečný tlak, ale na vyrovnání mu již moc času nezbylo. Hosté si tak z Letohradu odvážejí tři bodu a zůstávají zatím bez porážky.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Letohrad - Jaroslav Faltus: Vyrovnané utkání, kterému by slušela remíza, ale šťastnějším mužstvem bylo mužstvo hostů, které v závěru zápasu vstřelilo branku po rychlém protiútoku, při kterém domácí obrana selhala a tak si odváží body Škoda ztracených bodů.

SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - Jiří Koukol: Začali jsme dobře šancí Fikejze. Poté měli nějaké šance domácí a hra se vyrovnala. Rozhodnutí padlo až v závěru zápasu a Letohrad se už na odvetu nezmohl. Jsou to vydřené tři body.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Černík [-] (60. T. Kabourek [-] ) , M. Čada [-] , J. Štěpán [-] , M. Lorenc [-] (68. Z. Konečný [-] ) , M. Strasmeier [-] , P. Šponar [-] , J. Nadrchal [-] (68. M. Linhart [-] ) , M. Vaniš [-] , O. Kail [-] , P. Štěpán [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Daněk [-] (46. F. Wimmer [-] ) , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] (90. F. Lebeda [-] ) , A. Kopřiva [-] , D. Motl [-] (76. T. Sedlák [-] ) , V. Valášek [-] (46. R. Konečný [-] ) - L. Mach [-] (76. M. Žák [-] ) , R. Fikejz [-]

ŽK: 75. M. Vaniš , 91. J. Ehrenberger - 63. L. Mach , 70. F. Wimmer .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fojtík Martin - VODRÁŽKA Dan, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.