4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství Olympie


Branky


0

V předehrávaném utkání čtvrtého kola Divize C, přivítala Olympia Hradec Králové hosty z Letohradu. Oba celky měly před tímto zápasem plný počet bodů. Zápas se hrál na těžkém, podmáčeném terénu. Ale i přes tyto komplikace byl velice dobře připraven. Po první brance domácí utkání ovládli a dovedli ho až k vysokému vítězství. Jednoznačné vítězství Olympie je zcela zasloužené.
Statistiky zápasu:
Střely na bránu:  7:0
Střely mimo: 5:3
Rohy: 2:5
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 14:12


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly začaly padat až po půlhodině hry

Domácí vstoupili do zápasu lépe a hned v 1. minutě se dostali do šance. Ale polostřela, polopřihrávka skončila v náruči gólmana hostí. V 6.minutě napřáhl domácí Očovan ke střele, ale byla tečovaná na rohový kop. Asi po deseti minutách hry se Letohradu povedlo vyrovnat hru v poli.  V 12.minutě měli hosté první náznak šance. Centrovaný míč vyrazil gólman Olympie do pole, ale následná střela hostí letěla skoro až k rohovému praporku. Hra se odehrávala spíše mezi vápny, ale hráči Olympie byli přímočařejší. V 18.minutě kopali domácí roh. Nebezpečnou hlavičku zkrotil gólman Ehrenberger v náruči. V 25.minutě letěl do vápna, nebezpečný střílený centr z pravé strany. Opět výtečně zasáhl hostující gólman. V 30.minutě předvedli ťukes až do vápna Klapka s Očovanem. Na konci akce byl Klapka, který bezpečně obhodil vybíhajícího gólmana a Olympii poslal do vedení 1:0. Netrvalo dlouho a domácí se radovali podruhé. Z pravé strany přiletěl centr, který zkluzující obránce špatně trefil a v podstatě přihrál míč pod nohy Karla Krejčíka. Ten nabídnutou šanci nepohrdnul a zvýšil vedení domácích na 2:0. V 43.minutě měli domácí výhodu přímého kopu, ale akce skončila pouze rohovým kopem. Minutu před koncem poločasu běželi domácí tři na jednoho. Přihrávka měla jít asi doprava, ale šla doleva a náběh z úhlu si již gólman pohlídal. V poslední minutě měl náznak šance i Letohrad, ale nic z toho nebylo. Až do první branky byla hra mezi vápny v podstatě vyrovnaná. Po gólu se hostům koncepce zbortila a Olympia byla jasně lepší.

V druhém poločase Olympia ovládla hru i skóre

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým. V 50.minutě vystrašil gólmana Ehrenbergera nepovedený centr, který letěl těsně nad jeho bránu. V 53.minutě unikl po pravé straně hráč Letohradu a poslal nebezpečný míč do vápna, kde na poslední chvíli zachránil, domácí Rolko. V 54.minutě rychlá akce po levé straně a perfektní přízemní centr přes celé pokutové území až ke zcela volnému Krejčíkovi. Krejčík sice míč netrefil ideálně, ale za pomoci teče hostujícího beka, dostal míč do brány a zvýšil na 3:0. V 65.minutě rozjel rychlonohý Ptáček akci, na konci které domácí útočník hlavičkoval koníčkem do země a míč přeskočil bránu. To byla stoprocentní gólovka. Jenomže o minutu později opět uhodilo. K bráně letí přetažený centr z levé strany. Tam číhá zapomenutý hráč, který ho hlavou vrací na zcela odkrytého Radka Korbu, který neomylně věší a navyšuje skóre na hrozivých 4:0. 74.minuta přinesla centr z pravé strany a efektní nůžky hráče Olympie. Akce pokračovala dál tvrdou střelou, s kterou si gólman hostí poradil. Ke konci utkání si územní převahu vytvořil Letohrad, ale vytěžil z toho pouze jednu akci v 83.minutě. Z pravé strany letí do vápna nebezpečný centr, ale gólman domácích Kobos výtečně zasáhl. Zajímavostí je, že Letohrad kopal v druhém poločase pět rohů a domácí ani jeden. To ovšem nic nemění na faktu, že domácí tým vyhrál zcela zaslouženě a tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Olympia - vedoucí mužstva František Bárta: V první půlhodině byla hra docela vyrovnaná. O celém utkání rozhodly naše dva góly. Poté jsme již hru ovládli. Hosté neměli v podstatě žádnou šanci. Od hostí bylo nebezpečí maximálně po vápno. A minimálně čtyři další naše akce volaly po gólu. Dnes vůbec nikdo nezklamal, ale musím vyzdvihnout Honzu Novotného který dnes byl takový Galásek našeho mužstva.

FK Letohrad
Letohrad - Jaroslav Faltus: Domácí tým byl lepší, hra našeho týmu byla pasivní a Olympia trestala naše chyby. Po obdržení dvou branek v prvním poločase, domácí plně ovládli vývoj utkání. Výhra domácího týmu byla naprosto zasloužená.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Poděbradský [-] , V. Karal [-] - R. Goutsios [-] (62. M. Ptáček [-] ) , M. Kosař [-] (70. O. Haupt [-] ) , F. Klapka [-] (76. M. Demeter [-] ) , J. Novotný [-] - P. Očovan [-] , R. Korba [-] (82. M. Hofman [-] ) , K. Krejčík [-] (61. J. Dvořák [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - - M. Čada [-] (62. R. Krystl [-] ) , J. Černík [-] , O. Kail [-] , R. Tichý [-] (71. M. Švercl [-] ) , M. Linhart [-] , P. Šponar [-] (71. M. Strasmeier [-] ) , J. Nadrchal [-] (62. T. Kabourek [-] ) , M. Vaniš [-] , J. Stejskal [-] (46. J. Štěpán [-] ) , P. Štěpán [-]

ŽK: 43. R. Korba - 40. J. Nadrchal , 52. M. Čada , 67. J. Černík , 69. J. Štěpán .
Hráči zápasu: J. Novotný .
Místo: Olympia. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hanousek Karel - POŽIVIL Jaroslav, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.