1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase braly druhý bod Živanice


Branky


0

Dnešní soupeře od sebe sice dělilo pět míst v divizní tabulce, ale pouhý rozdíl dvou bodů v prospěch hostů ze Živanic. Zápas s množstvím šancí na obou stranách skončil nakonec asi zaslouženou remízou, kdy si bonusový druhý bod odvezly Živanice. Domácí Letohrad si v tabulce o jednu příčku pohoršil a naopak Živanice poskočily o jednu příčku výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka domácího Vaniše

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a hrál se otevřený fotbal. První vážnější šanci si vypracovali hosté v 15.minutě, když si Polák zaběhl za obránce, ale s jeho nepřesnou střelou si domácí gólman Ehrenberger poradil. V 25.minutě si vypracoval šanci domácí tým a to konkrétně Kabourek. Jeho střelu ovšem zastavila tyč Čihařovi brány. O necelých deset minut se opět povedla pěkná akce Kabourkovi, když utekl hostujícím obráncům, ale tentokrát zakončil nepřesně. Skóre se poprvé měnilo až čtyři minuty před koncem prvního poločasu. Domácí dostali výhodu přímého kopu. K míči se postavil Vaniš a přesnou střelou poslal domácí tým do vedení. Gólman Čihař si sice na míč sáhnul, ale gólu ve své síti nezabránil. Domácí se tak ujali vedení 1:0 a tímto skóre skončil i první poločas. Zápas ovšem ani zdaleka nebyl rozhodnutý…

V druhém poločase vyrovnání hostů a penaltový rozstřel

Úvod druhého poločasu patřil domácím. V 50.minutě se domácímu Černíkovi podařilo hlavou překonat gólmana Čihaře, ale jeho gól neplatil. Snad pro ofsajd?! Poté se ujali taktovky hosté a vytvořili si šanci ke skórování. v 59.minutě se dostal k míči Milan Ujec a patičkou našel Novotného, který ještě vylepšil pozici pro Poláka.  Pro Poláka již bylo jednoduché srovnat stav utkání na 1:1. Hned po rozehrání se k míči dostal aktivní domácí Kabourek a jeho nebezpečná střela letěla těsně vedle tyče. Poté měli více možností ke skórování hosté. V 65.minutě se dostal k zakončení nikým neatakovaný Kakrda, jenomže z jasné gólové pozice trefil pouze tyč domácí brány. Po pěti minutách měli hosté výhodu rohového kopu, který zahrával Gorol. Hlavička hostujícího Nováka skončila opět na tyči Ehrenbergerovi brány. Závěr utkání byl nahoru dolů, obě mužstva chtěla vyhrát a bojovali až do konce. Jenomže ani jednomu z obou týmů se již branku vstřelit nepodařilo. Utkání tak dospělo k penaltovému rozstřelu.

Penalty rozhodla až šestá série

Průběh pokutových kopů byl hodně dramatický a až do konce nebylo jasné, kdo ho vyhraje.

Začínali hosté:

Buriánek proměnil, , Kailův pokus vychytal Čihař, Poláka vychytal Ehrenberger, Vaniš proměnil, Mocanu Proměnil, Šponar dal také, Kakrda proměnil, Tichý srovnal na 3:3, Herzán trefil tyč, Štěpána vychytal Čihař, Ondřej Ujec proměnil, Linhart netrefil bránu.

Druhý bod, tak brali hosté ze Živanic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Živanice
Živanice - spolupracovník redakce Tomáš Bydlo: Velice vyrovnané utkání, kdy měli domácí více ze hry v prvním poločase a my ve druhém. Po vyrovnání se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu. V penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnější a bereme dva body.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - - - - M. Vaniš [-] , J. Černík [-] (62. R. Tichý [-] ) , P. Šponar [-] , O. Kail [-] , P. Štěpán [-] , T. Kabourek [-] (75. M. Strasmeier [-] ) , Z. Konečný [-] (67. M. Lorenc [-] ) , M. Linhart [-] , M. Čada [-] , J. Štěpán [-]

TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , L. Polák [-] , M. Hundák [-] (85. L. Mocanu [-] ) , R. Gorol [-] (80. O. Ujec [-] ) - M. Ujec [-] , T. Kakrda [-] -

ŽK: 45. O. Kail , 69. P. Štěpán - 25. R. Gorol , 52. M. Ujec , 88. O. Ujec , 89. L. Mocanu .
Hráči zápasu: M. Čada - M. Buriánek .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - GINZEL Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.