Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Téměř 800 diváků vytvořilo v derby úchvatnou atmosféru


Branky


0

Naposledy se oba týmy utkaly ještě v "A" třídě před devíti lety. Toto očekávané derby navštívila nevídaná návštěva 685 platících diváků, plus pernamentkáři a tak zápas vidělo téměř osm stovek natěšených diváků. Veliká část diváků přijela i z nedalekého Suchdola. Pořád se říká, že derby nemá favorita. Tato pravda se potvrdila i v tomto zápase a Suchdol si v těžkém zápase odvezl všechny body. Derby bylo o to peprnější, že současný trenér Suchdola Radim Truksa, působil předtím dlouhá léta právě v Kutné Hoře. Jako perličku můžeme uvést, že trenéři Suchdola prohráli sázku a museli přeplavat lorecký rybník.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla krásná branka z nacvičeného signálu

Úvod zápasu byl z obou stran hodně opatrný, ale byli to hosté, kteří působili živějším dojmem. Na domácím týmu byla vidět převeliká motivace, ze které vyplývaly naivní nevynucené chyby. Hosté hráli důrazněji a lépe se po hřišti pohybovali. V dvacáté minutě přišla nádherná akce hostí, která přinesla první branku zápasu. Po nacvičeném signálu z rohu se přesně placírkou trefil, Bereš a poslal hosty do vedení. Paradoxem je, že domácí o této akci věděli, a stejně jí nedokázali zabránit. Hosté měli nesmírnou radost, že jim nacvičený signál konečně vyšel. Suchdol měl skoro celý první poločas ve své moci a až jeho závěr ovládl domácí tým. Nejdřív dostali domácí možnost standardky z dobré pozice, ale Bora přestřelil. Ani několik rohů po sobě nepřineslo domácímu týmu branku. A když své sólo nedotáhl do konce ani domácí Antoš, tak první poločas skončil těsným jednobrankovým vedením pro hosty.

V druhém poločase veliký boj hosté ustáli

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým již lépe a malinko oklepal tu strašnou nervozitu z poločasu prvního. Jenomže hosté využili hned svůj první brejk. Výborně hrající uzdravený Kacafafírek našel přesnou přihrávkou Vančuru, pro kterého již nebylo problémem skórovat. Hosté vedli 0:2 a bylo na domácích aby odpověděli. Do velice dobré šance se dostal Wolf, jenomže ve skórování mu zabránila obranný dvojblok Biško – Kubát. O chvilku později mohli domácí opět skórovat, když Antoš vysunul Křelinu. Jenomže ten své sólo zakončil střelou těsně vedle Kubátovi brány. V 65.minutě Maxa tvrdě vystřelil, ale na místě byl připravený gólman Kubát. Samozřejmě se potvrdilo pravidlo "nedáš – dostaneš" ! V 68.minutě si Kacafírek narazil míč s Michálkem a rozvlnil síť za zády gólmana Zicha. Hosté vedli již 0:3 a dokonce utkání zbývalo pouze dvacet minut. A když byl po druhé žluté vyloučen domácí Skokan, tak to již s domácími nadějemi na srovnání vypadalo bledě. Ale nakonec se Kutné Hoře podařilo vstřelit alespoň čestný gól. V nastaveném čase se hlavou trefil Schwarz a stanovil konečné skóre na 1:3. Výhra hostí je naprosto zasloužená, protože prokázali větší efektivitu v zakončování svých akcí. Utkání hodně prospěla vynikající atmosféra v hledišti, kde byli více slyšet fanoušci ze Suchdola. K dobré atmosféře zápasu přispěla svým výborným výkonem i trojice rozhodčích Šimeček Libor – Míč Vojtěch, Krupka Pavel.

Odkaz na fotogalerii: http://afk1994.rajce.idnes.cz/nedele_18.10.2015_MU_DIVIZE_sk.C._Sparta_Kutna_Hora_-_TJ_Sokol_Druzba_Suchdol_1_3_0_1/



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Trenér Jan Holík: Zápas se zlomil na hranici vápna a v pokutovém území. Na rozdíl od soupeře jsme šance neproměnili a to rozhodlo celý zápas," upozornil a dodal: "Také rozhodly naše individuální chyby, před prvním gólem jsme nepohlídali signál soupeře. Zápas byl těžký a bojovný, hosté byli efektivnější a proto vyhráli.

TJ Sokol Družba Suchdol
Trenér Radim Truksa: Z naší strany to bylo povedené utkání, v prvním poločase jsme byli lepší a dostali se do zaslouženého vedení. Domácí jsme do žádného tlaku nepustili. Na Kutnou Horu jsme byli připravení, věděli jsme, že má velmi dobré první poločasy doma. Ve druhé půli jsme přidali další dvě branky a střetnutí se nám dobře dohrávalo, i když Kutná Hora po naší druhé brance měla v dalších deseti minutách dvě šance, ale nedokázala to proměnit. Dohrávali jsme to v klidu, mrzí mě obdržený gól v závěru, i když ten nám dnes ve finále tak vadit nebude.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , A. Schwarz [-] , T. Skokan [-] - R. Hačka [-] (58. R. Šesták [-] ) , M. Wolf [-] , O. Bora [-] (79. L. Šindelář [-] ) , V. Maxa [-] - L. Křelina [-] (79. B. Pospíšil [-] ) , M. Antoš [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , R. Biško [-] , M. Bodlák [-] (86. J. Růžička [-] ) , M. Hendrych [-] - D. Bereš [-] (56. J. Kubík [-] ) , J. Vančura [-] , D. Dastych [-] (85. T. Plot [-] ) , M. Černohlávek [-] (81. L. Jirků [-] ) , T. Michálek [-] - Š. Kacafírek [-]

ŽK: 18. R. Hačka , 70. T. Skokan , 71. B. Franc - 27. M. Černohlávek , 32. D. Bereš , 36. M. Bodlák , 84. L. Jirků . ČK: 74. T. Skokan .
Hráči zápasu: V. Maxa - R. Biško , J. Vančura .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 685. Rozhodčí: Šimeček Libor - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.