Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad se na výhru nadřel


Branky


0

Sedmý Letohrad hostil poslední Semily a měla to být jednoznačná záležitost pro domácí tým. Jenomže v Semilech se udála změna na postu hlavního trenéra, kdy žezlo převzal Martin Abrahám a dosavadní trenér se posunul na místo asistenta. Semily udělaly ze zápasu drama a určitě nebyly daleko od bodového zisku. Po tomto zápase poskočil Letohrad na šesté místo a Semily zůstaly poslední.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad předvedl neuvěřitelný vstup do prvního poločasu

Letohrad vstoupil do utkání o hodně lépe než hosté a zcela ovládl hru. Neuběhlo ani sedm minut a poprvé se měnilo skóre zápasu. Domácí Kabourek se prodral přes nedůrazné stopery hostí a prudkou střelou poslal svůj tým do vedení. O další čtyři minuty to bylo již 2:0. Střelu Linharta vyrazil Masařík před Kabourka, ten skluzem nastřelil hostujícího brankáře a odražený míč dopravil pohodlně Tichý do prázdné brány. Domácí byli jasně lepší a vytvářeli si i další brankové příležitosti. Veliké šance měli Kabourek i Konečný. Běžela 26.minuta a domácí Štěpán poslal přízemní střelu na gólmana Masaříka a míč skončil až v síti. Tříbrankové vedení ovšem domácím nevydrželo ani minutu. Hosté zahráli dlouhé autové vhazování a k míči se dostal Vlach. Jeho střelu ještě dokázal gólman Ehrenberger vyrazit, ale na dorážku Ježka už byl krátký. Hostující trenér provedl dvojí střídání a jeho týmu to hodně pomohlo. Obrana hostí již nebyla tak propustná a další gól v prvním poločase už nepadl. Do kabin šli domácí s nadějným náskokem dvou branek.

 

 

 

 

 

 

V druhém poločase se domácí báli o výsledek

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým. Asi pomohla poločasová domluva v kabině. Navíc ještě zpočátku druhého poločasu snížili hosté na 3:2. Hostující Vlach se odhodlal k individuální akci a krásnou střelou do šibenice nedal gólmanovi Ehrenbergerovi žádnou šanci. Bylo to pouze o gól a hosté šlapali tvrdě za remízou. Uklidnit domácí tým mohl v 71.minutě Konečný, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Hosté měli výbornou možnost ke skórování v 82.minutě. Ze standardky se krásně trefil Suk, ale domácí Strasmeier zachránil na brankové čáře. Oba týmy měly ještě po jedné možnosti vstřelit gól, ale ani jednomu se to již nepovedlo. Letohrad tak po výborném nástupu do utkání nakonec vítězství uhájil.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Trenér František Dvořák: Do utkání jsme vstoupili koncentrovaně a podařilo se nám i proměňovat vypracované šance. Bohužel, jak se navyšovalo skóre, přímou úměrou se snižovala naše koncentrace k utkání. I proto jsme dovolili odevzdanému soupeři dostat se do hry a sami jsme nebyli schopni se vrátit do rozjetého vlaku. Soupeř byl do konce utkání lepším týmem a my se strachovali o výsledek.

SK Semily
Asistent trenéra Jan Brett: Na klukách něco leží, a bohužel to z nich nespadlo. Změnili jsme rozestavení na 4-4-2, snahu kluci měli, ale chtělo by to v divizi prostě víc. Dobré utkání třeba zahráli Rumler se Sukem, ale finále některých situací nebylo, jak by mělo být.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Nadrchal [-] , T. Kabourek [-] (74. M. Strasmeier [-] ) , M. Vaniš [-] , P. Šponar [-] , R. Tichý [-] (67. J. Černík [-] ) , M. Čada [-] (90. M. Švercl [-] ) , Z. Konečný [-] (90. P. Slodičák [-] ) , M. Linhart [-] , J. Štěpán [-] , O. Kail [-]

SK Semily
J. Masařík [-] - M. Ježek [-] , T. Polívka [-] (34. Š. Rumler [-] ) , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , M. Linhart [-] , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , M. Hájek [-] (34. D. Boško [-] ) , P. Bína [-] , D. Hurt [-]

ŽK: 55. M. Linhart , 80. M. Strasmeier , 87. M. Vaniš - 39. D. Hurt , 72. M. Linhart .
Hráči zápasu: T. Kabourek - L. Suk , Š. Rumler .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štuk Jaromír - REJŽEK Pavel, KRAMLOVÁ Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.