Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol překvapivě lehce porazil Živanice


Branky


0

V zápase kola se utkal osmý Suchdol s druhými Živanicemi. Oba týmy mají v poslední době formu a Živanice si chtěly napravit nepovedený dojem ze zápasu s Olympií v minulém kole. Odehrál se velice zajímavý zápas, ve kterém dominoval domácí tým. Po tomto zápase klesly Živanice na třetí místo a Suchdol si polepšil na šestou příčku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích v závěru prvního poločasu

Prvních třicet minut prvního poločasu se odehrávala vyrovnaná partie, kde ani jeden z týmů neměl výraznější převahu. Šancí bylo také poskrovnu a ty opravdové se zrodily až v poslední čtvrthodině zápasu. Do prvních dvou šancí se dostal domácí tým. S Noskovou dalekonosnou bombou si gólman Čihař bez problémů poradil. Velkou šanci ke skórování měl po centru Biška Kacafírek, ale jeho hlavička skončila těsně vedle Čihařovi brány. V 35.minutě mohli jít hosté do vedení. Gólovku měl na kopačce hostující Herzán, ale jeho střelu vyrazil reflexivně nohou domácí gólman Kubát. Kdyby šli hosté do vedení, kdoví jak by se zápas vyvíjel. Takhle se skóre měnilo na druhé straně. V 41.minutě rozehrávali domácí standardku z půlky. Domácí gólman Čihař neudržel míč a dovolil tak Biškovi skórovat do prázdné brány. A v poslední minutě bylo pro hosty ještě hůř. Ránu Michálka vyrazil Čihař pouze k nohám Dastycha a ten završil skóre prvního poločasu na 2:0.

Celý zápas rozhodla úvodní čtvrthodina druhého poločasu

Domácí tým si byl vědom obrovské síly útoku Živanic a tak na ně trenér Truksa vymyslel taktiku. Od začátku druhého poločasu postavil hru na tři útočníky s tím, že na hosty zkusí v první čtvrthodince vlétnout. Tato taktika hosty dokonale zaskočila a Suchdol přidal další góly, jeden hezčí, než druhý. V 50.minutě se před Michálkem otevřela dálnice a on z plného běhu napálil míč z dobrých třiceti metrů. Jeho rána vyhnala pavouky z horního růžku Čihařovi brány a znamenala již tříbrankové vedené domácích. A o čtyři minuty bylo pro hosty ještě hůř. Vančura přetáhl rohový kop až na opačný roh velkého vápna, kde stál úplně volný Růžička. Jeho nádherný volej letěl přes celé pokutové území a zaplul do opačného rohu brány. První divizní branka Růžičky znamenala vedení 4:0 a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. V podstatě z rozehrání se dostal ke gólovce Kakrda, ale ani on na Kubáta nevyzrál. A tak se skóre měnilo opět na druhé straně. Na centr z pravé strany si nejlépe vyskočil Kacafírek a přesnou hlavičkou završil na nepopulárního bůra. Čestného úspěchu se hosté dočkali po precizně zahraném trestňáku Gorola, který střelou přes zeď, nedal gólmanovi Kubátovi žádnou šanci. Zápas tak možná nečekaně, ale zcela zaslouženě vyhrál Suchdol 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Prvních třicet minut bylo vyrovnaných a prakticky bez šancí. Naštěstí jsme přestáli velikou šanci hostí, když nás podržel gólman Kubát. V závěru poločasu se nám podařilo vstřelit dva šťastné góly. Vyšel nám úvod druhého poločasu, kdy jsme vstřelili dva nádherné góly, a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , J. Růžička [-] , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - D. Bereš [-] (65. T. Plot [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] , D. Dastych [-] (46. J. Kubík [-] ) , M. Černohlávek [-] - Š. Kacafírek [-] (66. L. Jirků [-] )

TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] (62. M. Tulach [-] ) - O. Ujec [-] , O. Herzán [-] , M. Hundák [-] , R. Gorol [-] , J. Sůra [-] (79. D. Mayer [-] ) - T. Kakrda [-] (57. M. Hlouš [-] ) -

ŽK: 37. T. Nosek , 55. T. Michálek , 69. T. Plot , 76. J. Růžička - 41. J. Novák .
Hráči zápasu: T. Michálek .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Starý Dominik - ŠIMEK Zdeněk, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.