4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora ovládla zápas i výsledek


Branky


0

V tomto zápase se nám utkali sousedé z horní poloviny divizní tabulky, které od sebe dělil pouhý bod. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ve kterém mohla rozhodovat momentální forma týmu. To se nakonec potvrdilo, i když je pravdou, že domácí se na tento zápas připravili lépe. Po tomto zápase se dostala Kutná Hora již na páté místo a Letohrad klesl na osmou příčku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostům dlouho nevydrželo

Úvod zápasu poznamenalo zranění Nekvindy již ve čtvrté minutě zápasu a než se domácí vzpamatovali, tak už prohrávali 0:1. V páté minutě se po rohovém kopu prosadil hostující kanonýr Kabourek a poslal svůj tým do vedení. Nekvinda nakonec musel vystřídat, protože s tržnou ránou na kotníku se hrát nedalo. Domácí se postupně dostávali do hry a v 23.minutě se jim také po rohovém kopu, povedlo vyrovnat. Po precizním zahrání Šindeláře si nejvýš vyskočil domácí Antoš a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Ehrenbergera. Domácí už na hřišti dominovali a přicházeli další šance. V 27.minutě zahrával standardku Wolf a po jeho centru zakončoval Maxa na 2:1. O minutku později se dostal do dobré šance Antoš, ale s gólmanem obhodil i bránu. Dokonalý obrat zakončili domácí šest minut před koncem poločasu, kdy vstřelil gól Šesták po další standardní situaci. První poločas tak po zlepšeném výkonu vyhrála Kutná Hora 3:1.

V druhém poločase si výhru Kutná Hora pohlídala

Vstup do druhého poločasu se povedl lépe domácímu týmu, který toho hostům moc nedovoloval. V úvodní čtvrthodině Kutná Hora hru ovládala a odměnou jí byla čtvrtá branka v síti Letohradu. V 63.minutě si u lajny poradil Maxa se dvěma obránci a přihrál před vápno nabíhajícímu Borovi. Borovi technická přízemní střela sedla a zamířila přesně k tyči Ehrenbergerovi brány. Domácí již vedli tříbrankovým rozdílem a jejich tempo zákonitě polevilo. Letohrad opticky vyrovnal hru a snažil se o vstřelení branky. Hodně zlobili útočníci Letohradu, ale zodpovědná domácí obrana si s nimi poradila. Až do konce zápasu to byl spíše boj o každý metr území a fotbalové krásy již vidět moc nebylo. Domácí si výsledek pohlídali a snížení se hostům již do konce zápasu nepovedlo. Kutná Hora tak vyhrála 4:1 a to zcela zaslouženě, když až na úvod zápasu, měla celou dobu utkání pod kontrolou.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: Naši koncentraci v úvodu narušilo zranění Nekvindy a hosté se dostali do vedení. Po našem vyrovnávacím gólu jsme již v utkání dominovali. Dnes byli hodně nepříjemný hostující útočníci, ale dokázali jsme je udržet na dostřel. Naše vítězství je zasloužené.




Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - J. Nekvinda [-] (10. O. Bora [-] ) , A. Schwarz [-] , R. Hačka [-] , B. Franc [-] - R. Šesták [-] , M. Wolf [-] , L. Šindelář [-] (84. R. Vocel [-] ) , V. Maxa [-] - L. Křelina [-] , M. Antoš [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] (46. M. Strasmeier [-] ) - J. Nadrchal [-] , T. Kabourek [-] , M. Vaniš [-] (46. M. Satoria [-] ) , R. Krystl [-] , J. Černík [-] (46. M. Lorenc [-] ) , M. Čada [-] (68. P. Šponar [-] ) , Z. Konečný [-] , M. Linhart [-] (73. P. Slodičák [-] ) , J. Štěpán [-] , O. Kail [-]

ŽK: 20. O. Bora , 83. L. Šindelář , 88. M. Antoš - 13. J. Černík , 76. M. Strasmeier .
Hráči zápasu: R. Šesták .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.