0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas vyhrálo Ústí


Branky


0

Sedmý Letohrad hostil desáté Ústí nad Orlicí. Jednalo se o derby dvou týmů, které usilují o popředí tabulky. Odehrál se vynikající zápas, který mohlo vyhrát kterékoliv u obou mužstev. Po tomto utkání poskočilo Ústí na devátou příčku a Letohrad padl na místo desáté.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích góly nepřinesl a tak hosté trestali

Zápas ovlivňovalo nevlídné počasí, ale obě mužstva se snažila o kvalitní fotbal, což se divákům muselo líbit. A to hlavně domácím, protože jejich tým vletěl do utkání po hlavě a hned si vytvořil převahu. Hned na začátku zápasu měl dvě dobré šance domácí Kabourek, ale na gólmana Krátkého ani jednou nevyzrál. Letohrad posunul obvyklého stopera Strassmeiera do útoku a ten tam dělal pořádný průvan. Po půlhodině hry kopali domácí roh a hlavička Strassmeiera směřovala od země do břevna. Po této akci se zranil hostující gólman Krátký a nahradil ho Jehlička. Závěr prvního poločasu patřil hostům. Tlak domácích konečně upadl a hostující Vaňous se rozehrál ke skvělému výkonu. Po faulu na něj, střílel Souček z přímáku těsně nad Moláčkovu bránu. V 42.minutě je Vaňous těsně před vápnem opět faulován a tentokrát rozehrál trestňák sám. Jeho tečovanou střelu vytěsnil Moláček na roh. V poslední minutě prvního poločasu si Vaňous zpracoval míč z autu a posunul míč do tandemu na nabíhajícího Součka, který z úhlu prostřelil gólmana Moláčka. Domácí dostali gól do šaten a mohli litovat nevyužitých příležitostí z první půlhodiny zápasu.

Ani v druhém poločase se domácím nepodařilo skórovat

Druhý poločas začal docela vyrovnaně a domácím se nedařilo vytvořit si trvalejší tlak. Kopačky jim jakoby svazovala nervozita a toho využili hosté ke vstřelení druhé branky. V 51.minutě zastavili domácí Vaňouse opět za cenu faulu. Po trestňáku Vaňouse, se k míči dostal Falta a jeho oblouček vyrazil Moláček na poslední chvíli na roh. Na roh Vaňouse si nejvýše vyskočil Strnad a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Moláčka. Hosté vedli 0:2 a stačilo jim čekat, co vymyslí domácí hráči. Domácí Strasmeier se rval jako lev a sváděl obrovské souboje s hostujícím Chlebounem. Tlak domácích postupně narůstal, ale další gólovku si vytvořili hosté. Po hodině hry výtečnou akci rozehrál Brabec. Vyslal do úniku Součka a sám si naběhl na jeho ideální přihrávku před branku. 150% šanci mu však skvělým reflexem zmařil Moláček a držel tak svůj tým v naději na lepší výsledek. V závěrečném náporu se Letohrad dostal do pár dobrých šancí. Hosté dokonce vykopávali míč z prázdné brány. Jenomže dnes domácím nebylo přáno a tak všechny body putovaly do Ústí nad Orlicí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Tradiční derby sousedních měst mělo výtečnou atmosféru, do Letohradu přijelo hodně fanoušků z Ústí, v hledišti to bylo půl na půl. Drobný déšť a houstnoucí mlha ztěžovala pohyb i kontrolu míče, přesto se hrál výborný fotbal. Zasloužené body za skvělý taktický výkon tak putují do Ústí. V závěrečném zápase sezóny nastoupí svěřenci trenéra Chudého v sobotu 14. 11. Od 13.30 hod. proti Sokolu Suchdol, který postoupil už na 4. místo. Vítěz tohoto utkání přezimuje hodně vysoko v popředí tabulky.



Sestavy


FK Letohrad
F. Moláček [-] - M. Strasmeier [-] , J. Nadrchal [-] (76. P. Slodičák [-] ) , T. Kabourek [-] (64. R. Tichý [-] ) , O. Kail [-] , Z. Konečný [-] (10. P. Štěpán [-] ) , M. Linhart [-] , R. Krystl [-] (59. J. Černík [-] ) , M. Vaniš [-] , P. Šponar [-] , M. Čada [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] (33. R. Jehlička [-] ) - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] (86. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (90. M. Falta [-] ) , M. Brabec [-] (73. M. Ráliš [-] ) , P. Falta [-] , V. Heger [-] - J. Souček [-]

ŽK: 42. M. Vaniš , 61. P. Štěpán , 66. M. Linhart - 39. M. Brabec , 88. M. Coufal .
Hráči zápasu: M. Strasmeier - Z. Vaňous .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 203. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - MRKÁČEK Michal, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.