2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:00

3.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky parádnímu závěru slaví Litoměřice výhru nad Louny


Branky


0

Začátek sezony je podle jejich představ! Sedm bodů z devíti nasbírali fotbalisté Litoměřic v první třech kolech divizní soutěže, v posledním utkání se tým trenérů Jaroslava Zlaty a Štefana Knapíka utkal na domácím hřišti s Louny. Litoměřičtí svého soupeře porazili 2:0, obě branky viděli diváci až ke konci utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě velké šance Loun gól nepřinesly

Favoritem zápasu byli jasně domácí hráči, kteří v sezoně ještě neprohráli. Dvě velké šance však měl v první půli soupeř - lounský David Matyáš netrefil prázdnou branku a Martin Minařík mířil ke smůle hostujících fanoušků do tyče. A tak se do brankových příležitostí dostávali domácí, ani jedna střela však neskončila za zády lounského brankáře Jakuba Pokorného. Branek se diváci dočkali tedy až ve druhé půli, první poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, oběma týmům chyběla kombinační hra a přesnost. 

Litoměřicím stačilo k rozhodnutí zápasu pět minut

Ve druhé půli se Litoměřice musely obejít bez Martina Macháčka, který si od rozhodčího Erlebacha vysloužil druhou žlutou a následně tak červenou kartu. Ale oslabení jakoby litomeřické hráče spíše nakoplo. Hru domácích provázela bojovnost a hlavně větší chuť po vítězství! Odměna na sebe nenechala dlouho čekat - po rychlé kombinaci se prosadil střídající Matěj Suchý, který svým prvním gólem v sezoně otevřel skóre zápasu. A za několik málo okamžiků už byl rozdíl dvougólový, když rychlý protiútok tří hráčů zakončil přesnou střelou Jakub Novotný. Zkušené litoměřické mužstvo už si vedení 2:0 pohlídalo a domácí zaslouženě slaví zisk tří bodů! 



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Štefan Knapík, trenér Litoměřic: "První půle z naší strany moc dobrá nebyla. Hráli jsme moc profesorsky, chyběl nám pohyb. Vyloučení nás nabudilo, jako tým jsme hráli lépe v deseti. Soupeř nastoupil v překvapivé sestavě, je na nich vidět frustrace a asi tým postrádá i kvalitu a zkušenost. U nás stále platí to, že si chceme fotbal hlavně užívat, se začátkem soutěže jsme spokojení."

FK SEKO Louny
Pavel Domecký, předseda klubu: "Se hrou jsem docela spokojený. Chybělo nám dost kluků, ale ostatní bojovali. Nebyla to hra kočky s myší, měli jsme i dvě velké šance. Bojujeme, jak se dá a i přesto, že máme po třech zápasech nula bodů, tak se nevzdáváme. U soupeře byla vidět zkušenost, divizi hrají delší dobu a bylo to znát. Překvapil mě i počet lidí, kteří přišli na zápas. "



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , J. Seidl [-] , J. Dolejška [-] , M. Novotný [-] - M. Macháček [-] , V. Stožický [-] , J. Hála [-] (69. M. Suchý [-] ) , V. Pavlíček [-] (87. M. Pokorný [-] ) , J. Novotný [-] (78. M. Rapavý [-] ) - P. Tichý [-] (85. V. Flégl [-] )

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - J. Baňka [-] , M. Minařík [-] (71. M. Havlíček [-] ) , T. Šťourač [-] (85. L. Koubek [-] ) , D. Matyáš [-] , R. Němec [-] , M. Vodička [-] , V. Trup [-] , P. Soukup [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-] (74. P. Zomer [-] )

ŽK: 20. P. Tichý , 34. M. Macháček - 22. K. Krejčík , 44. M. Minařík , 70. V. Trup . ČK: 41. M. Macháček - 80. R. Němec .
Hráči zápasu: F. Svoboda - V. Trup .
Místo: tráva. Počet diváků: 465. Rozhodčí: Erlebach Jiří - ŠOB Aleš, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.