0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vilémov vyloupil Baník Souš a podruhé v řadě zvítězil


Branky


0

Fotbalisté Vilémova začínají nabírat správný směr poté, co si v devátém kole poradili s Baníkem Souš, který před vlastním publikem prohrál 0:2. Hosté si domů odvezli cenné tři body a zůstávají v klidném středu tabulky. Domácí tým do utkání nastoupil opět velmi oslaben, a to o tři hráče základní sestavy. Mimo hru byli stopeři Bohata, Johana a střelce týmu Václav Štípek. Domácí trenér musel v sestavě udělat řadu změn a jak se později ukázalo, na předvedené hře to bylo znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas i přes atraktivní fotbal gól nepřinesl

Baník Souš vstoupil do zápasu dobře a jako první se postaral o první vzrušení, střela domácího Elmira Nuhiče ale zamířila těsně mimo, zatímco na opačné druhé straně pálil uprostřed prvního poločasu z velké blízkosti nad Karel Kaňkovský, kterého našel přesným centrem Zdeněk Buryánek. Útok střídal útok a za další tři minuty se dostali do zakončení opět domácí fotbalisté, Petr Ihracký ale nedokázal chybu soupeře potrestat a jeho střela byla sražena na rohový kop.

 

Po půlhodině hry ofenzivní pojetí hry z obou stran gradovalo, když Vilémov rozjel nádhernou kombinační akci a Vladimír Jindřich se ocitl na jejím konci v obrovské příležitosti, jenže ji nedokázal proměnit a jeho střela zamířila těsně mimo. Další šance přišly v závěru prvního poločasu, pět minut před přestávkou našel aktivní Zdeněk Buryánek po úniku po straně zpětnou přihrávkou Karla Kaňkovského, který z otočky vypálil opět nad břevno, zatímco na opačné straně nádhernou střelou Petra Ihrackého ze střední vzdálenosti vytáhl fanstickým zákrokem Martin Vaňák a o oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

Baník Souš doplatil na špatnou koncovku

Krátce po přestávce mohl poslat Vilémov do vedení po pár vteřinách pobytu na hřišti střídající Jevgenij Demčenko, který mohl potrestat další zbytečnou chybu domácích fotbalistů, jenže jeho střelu zastavil famózním zákrokem Petr Hanus. Hned vzápětí se z protiútoku řítil sám na bránu Elmir Nuhič, brankáře Martina Vaňáka ale nepřekonal, když jeho střelu zastavila tyč.

 

Vilémov přečkal obrovskou šanci domácích a poté se vrhl okamžitě opět do útoku. V šestapadesáté minutě měl další šanci na kopačce Jevgenij Demčenko, který výrazně oživil hru, ani jeho druhá střela ale gólem neskončila a brankář Petr Hanus si připsal další výtečný zákrok. Souboj brankářů pokračoval i po hodině hry, kdy domácí kapitán Karel Christof ztroskotal na Lukášovi Vaňákovi, který se za necelé tři minuty vytáhl proti další střele domácího týmu, tentokrát z volného přímého kopu.

 

V úvodu druhého poločasu zachránila tyč hostující Vilémov a v sedmašedesáté minutě zachránila tyč Baník Souš. Vladimír Jindřich už zvedal ruce nad hlavu, jeho radost ale překazilo břevno, od něhož se míč odrazil mimo. Hned na to mohl udeřit domácí Elmir Nuhič, jeho střela ale skončila těsně mimo a aby těch tyčí nebylo málo, devět minut před koncem orazítkoval horní tyč pro změnu střelou z volného přímého kopu Martin Stach.

 

Oba týmy se prezentovaly parádním ofenzivním fotbalem a šancí bylo na obou stranách opravdu mnoho, to by bylo, aby v tomto zápase gól nepadl. V třiasedmdesáté minutě už se hráči Vilémova mohli radovat z gólu, když se po parádním pasu za obranu v podání Jiřího Kopřivy prosadil střídající Jevgenij Demčenko, který se za necelé dvě minuty prosadil znovu, když prostřelil brankáře Petra Hanuse a míč se dovalil za brankovou čáru.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér FK Baník Souš): „Jsme velmi zklamaní. Jak z výsledku, tak hlavně z předvedené hry. Na utkání jsme se dobře připravili, řekli jsme si co budeme hrát, ale realita byla odlišná. Nejsem spokojen s výkony hráčů a je vidět , že se stále máme co učit a na čem pracovat. Sice nám chyběli tři opory mužstva, ale na to se nechci vymlouvat. Ostatní hráči, kteří je měli nahradit a chytit svoji šanci za „pačesy“ se nedokázali prosadit. Nyní již budeme vyhlížet do dalšího mistrovského utkání, které nyní netradičně budeme hrát již v pátek 9.10.2015 od 19.30 hod. za umělého osvětlení na hřišti v Chomutově.“

SK Vilémov
Libor Sklenář (manažer SK Vilémov): „Závěr byl pro hosty z říše snů, neboť dát během dvou minut v samém závěru, kdy docházejí síly, dvě branky, je skutku husarský kousek. Domácí se snažili hlavně o brejky a vše dávali na šikovného a rychlonohého Nuhiče, ale dobře organizovaná obrana hostů, výborný gólman Vaňák a nakonec i trocha štěstí, které hostům přálo, pro ně znamenalo dovoz tří důležitých bodů do tabulky a vykročení k jejímu vytouženému středu. Pochvalu zaslouží oba týmy za férovou hru, neboť padla na obou stranách jen jedna žlutá karta a také rozhodčí, kteří odvedli výbornou práci v podobě absolutní roviny.“



Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - V. Popelka [-] , K. Horák [-] , P. Ihracký [-] (68. V. Wagner [-] ) , P. Fiřt [-] - J. Hynek [-] (88. R. Hečo [-] ) , V. Pátek [-] , K. Christof [-] , J. Zápotocký [-] , P. Hlaváček [-] (74. M. Hlaváček [-] ) - E. Nuhič [-]

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , M. Stach [-] , Z. Buryánek [-] , J. Kopřiva [-] (88. D. Šťastný [-] ) , V. Jindřich [-] , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] , V. Jirchář [-] , K. Kaňkovský [-] (52. J. Demčenko [-] )

ŽK: 82. J. Hynek - 49. K. Kaňkovský .
Hráči zápasu: P. Ihracký - M. Vaňák .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Milner Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, TREŠLOVÁ Adriana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.